Росія продовжує свою боротьбу з Ісламом

Прес-релізи
Друкарня

12 листопада Південний військовий суд РФ у м. Ростов на Дону у межах т.з «ялтинської справи Хізб ут-Тахрір» засудив 6-х мусульман із Криму на строки від 7 до 19 років позбавлення волі.

Муслім Алієв, Інвер Бекіров, Емір-Усеін Куку, Вадим Сірук, Рефат Алімов і Арсен Джеппаров були визнані винуватими в організації та участі у діяльності ісламської політичної партії Хізб ут-Тахрір.

За останні 5 років з миті встановлення Росією контролю над Кримом це вже п’ятий вирок по т.з. справам Хізб ут-Тахрір, коли мусульман брехливо звинувачують у терористичної діяльності.

Хізб ут-Тахрір — це міжнародна ісламська політична партія, метою якої є відновлення ісламського образу життя у країнах мусульман, за допомогою проведення ідеологічної і політичної роботи. Ненасильницький характер Хізба відомий в усьому світ і підтверджується його 60-ти річною історією діяльності у більше аніж 40 країнах світу. Будь-які спроби звинуватити Хізб у насильницьких діях жалюгідні у своїй основі.

Російський суд у черговий раз викрив безглуздість власних звинувачень у тероризмі, адже матеріали справи, і навіть свідки та експертиза звинувачення підтверджують відсутність планування, підготовки чи здійснення терактів , у справі немає ні зброї, ані вбитих, ані постраждалих, уся справа побудована на аналізі розмов наших братів по вірі, які вони проводили на закритих і приватних територіях. Основу звинувачення складають сумнівні експертизи розмов на ісламську тематику.

Безглуздість і абсурдність вироку очевидна, адже шестеро людей були засуджені на строки, які в РФ не отримують навіть вбивці, педофіли і ґвалтівники жінок.

Ця судова справа є черговим підтвердженням того, що Росія веде війну з Ісламом, носіями ісламського заклику і будь-якими проявами нашої великої релігії.

Росію не турбує боротьба з тероризмом, злочинністю чи забезпечення громадської безпеки своїх громадян. Усе це є не більше, аніж ширма для прикриття очевидної ворожнечі у відношенні набожних, чистих і моральних людей, які своєю релігійністю є прикладом наслідування не лише для мусульман, але й для будь-яких інших людей.

Саме страх перед ідеєю Ісламу примушує сучасну російську владу призначати у злочинці і засуджувати до таких немислимих строків носіїв цієї божественної релігії, не викритих навіть у найменших злочинах.

Подібний підхід до мусульман сучасна Росія практикує не лише у Криму. Те, що відбувається з кримськими мусульманами, є частиною тієї злочинної політики у відношенні Ісламу, яку вона запроваджує всередині країни, як, наприклад, на Північному Кавказі та Поволжі, так і за кордоном, подібно тому, як вона вчиняє у Сирії.

Всевишній Аллах говорить про подібних тиранів наступне:

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ﴿٨﴾

«Вони мстилися їм тільки за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвального». (85:8)

Звертаючись до мусульман Криму, ми говоримо:

В історії Криму це не перший випадок , коли Росія коїть нападки на мусульманський кримськотатарський народ. Сьогодні злочинна російська влада знов репресує кримських мусульман без будь-яких підстав.

Ця варварська політика запроваджується іще з часів царської Росії та атеїстичного комунізму , правонаступником яких у частині своєї злочинної політики щодо мусульманських народів у цілому, і мусульманам Криму зокрема, стала сьогоднішня Російська Федерація.

І якщо у 1944р. цілий кримськотатарський призначили зрадниками, а пізніше , наприкінці 90-х, звинувачували в екстремізмі , то сьогодні його кращих представників звинувачують у причетності до терористичної діяльності.

О, мусульмани Криму!

Тирани на кшталт Катерини II і Сталіна , які скоїли у відношенні вас іще більші злочини і ставили перед собою мету викорінити не лише найменші ісламські прояви у Криму , але й навіть намагались повністю винищити вас фізично на цих благодатних землях, згинули і увійшли у могили. У той час як ви збереглись і з кожним днем зміцнюєте і повертаєте собі колишнє розуміння і запровадження Ісламу. Близько день , коли сьогоднішні «борці з тероризмом» згинуть так само,як згинули разом зі своїми режимами ті, хто звинувачував вас у зрадництві та екстремізмі у минулому, а ви продовжите жити на своїй землі у безпеці , вільно втілюючи Іслам у своєму повсякденному житті.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ  بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він – Могутній, Милосердний».(30:4-5).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Україні
19.11.2019

Головне меню