Зброя в руках боягуза скалічить його

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина: «Ізраїль» володіє 115 ядерними боєголовками, а також з 1963 року він виробив до 915 кг. розщеплюваних матеріалів у ядерному реакторі у м. Дімоні. (www.aljazeera.net)

Як стверджує дослідження, проведене президентом вашингтонського Інституту науки і міжнародної безпеки Девідом Олбрайтом, загальний обсяг плутонію, яким володіє єврейське утворення, може бути використане для виробництва до 290 боєголовок.

Також «ізраїльська» газета «Га-Арец» в серпні минулого року опублікувала документи, що стосуються секретних домовленостей 1969 року між «Ізраїлем» і США, згідно яким Вашингтон не може відрадити єврейське утворення від його ядерних амбіцій.

Коментар: Прочитавши це повідомлення, перше, що спадає на думку - це арабське народне прислів'я: «Зброя в руках боягуза покалічить його», - і той безмежний жах, яким охоплені серця ворогів перед мусульманами, хоча вони слабкі, розрізнені й не мають своєї держави, здатної захистити їх сокровенне і вберегти святе.

Чи змогло єврейське утворення зі своїм арсеналом зупинити хоч одного мусульманина, що стоїть обличчям до обличчя перед озброєними до зубів солдатами? Ні! Навпаки, солдати - у страху перед цим молодим мусульманським юнаком, який, з Раєм перед очима, не боїться ворога і смерті на шляху Аллаха, адже вона для нього - справжня перемога!

Єврейське утворення існує тільки завдяки «крапельниці», простягнутої з Заходу, і головам сусідніх держав, які оберігають «Ізраїль» і перешкоджають мусульманам вступити з ним у бій. Це утворення мізерне і нежиттєздатне, але хтось бажає, щоб воно було кинджалом у спині Ісламської Умми, а сусідні правителі-агенти прагнули утримати цей кинджал ще довше. Але хіба від усіх видів його озброєнь, аж до зброї масового ураження, буде користь євреям?

«Ізраїль» не підписав договір про ядерне нерозповсюдження, а ідея «Близький Схід - зона, повністю вільна від будь-яких ядерних озброєнь» застосовується тільки у відношенні до мусульманських країн. Сильний «Ізраїль» як загроза мусульманам - ось чого хочуть великі держави, вважаючи, що єврейське утворення здатне запобігти появі Халіфату, коли Аллах, с.в.т., побажає цього. Вони вже стали усвідомлювати, що зброя усього світу не зупинить мусульман, які розпочали підйом і встановлення своєї держави - Праведного Халіфату методом пророкування!

إن الذين كفروا ينفقون أموالهم ليصدوا عن سبيل الله فسينفقونها ثم تكون عليهم حسرة ثم يغلبون والذين كفروا إلى جهنم يحشرون

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть шкодувати про це, а слідом за тим вони будуть повалені. Невіруючі будуть зібрані в Геєні» (8:36).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммад
Йорданія
11 Сафара 1437 х.
23.11.2015 р.

Головне меню