Страждання біженців тривають, як і крокодилячі сльози європейців

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «Більше 10 тисяч дітей-мігрантів зникли після того, як прибули у Європу», – «ВВС» від 31.01.2016

Коментар: Триває низка страждань іммігрантів у землі «масла і меду» - Європі, - як і тривають серії оплакування їхніх страждань з боку європейських урядів, організацій і навіть народу... Незважаючи на тисячі жертв, які гинуть у дорозі від голоду і спраги, блукань у пустелі, тонуть у човнах смерті в морі, або задушені в танкерах, де невідома ані турбота, ані безпека, або ж їх осягає смерть від рук поліції приймаючої країни, яка соромиться гостинності і не знає, що таке порятунок знедоленого.

Ті ж, хто врятувався від цієї смерті і досяг країни своєї «мрії», нехай не думають, що вони перемогли і залишили позаду життя, повне утисків, страждань і тривоги. Не мине багато часу, як знову продовжиться шлях страждань, тільки тепер вже іншого роду: пошук роботи заради здобування прожитку в країні, яка не знає мови його народу і відрізняється від них у доктрині, поняттях і звичаях. Утисків, виражених у терпінні зарозумілого і підозрілого погляду, який може дійти до безпідставних звинувачень, за винятком лише того, що він відрізняється від них релігією, кольором шкіри, расою...

А після всього цього не варто запитувати про види труднощів і про те, що може трапитися з дітьми, юнаками і навіть дівчатами. Монастирі відкриють перед ними свої двері, а бандити будуть переслідувати їх, не кажучи вже про переслідування служб безпеки і розвідки.

А потім до нас вийдуть уряди і організації держав «мрії» з доповідями про кількість жертв, зниклих безвісти осіб і обвинувачуваних - доповіді на паперах, які запевняють, але не шукають рішень... І якого рішення можна чекати від людей, які спочатку є причиною страждань і втечі з твоєї країни!

Хіба не Європа будувала змови проти Халіфату і знищила його, а потім окупувала його багатства, поневолила його народ і перетворила ці народи в сиріт, які випрошують у злодіїв? Потім, хіба не Європа встановила у наших країнах правителів, які є її дозорними, контролюють дотримання її інтересів і борються проти нас у насущний шматок хліба, безпеки і стабільності... і перешкоджають нашому поверненню до гідного і почесного життя, забороняючи нам відродити державу Праведного Халіфату за методом пророкування, яке поширить свою тінь над нами, буде піклуватися про нас і захищати нас, а також позбавить нас від звернення до країн, що не відає співчуття і милості? То про який же пошук рішення вони говорять і про яку стурбованість з приводу зникнення дітей та юнаків вони галасують?!

На тлі всього цього маріонеткові уряди в наших країнах байдужі у своїй омані. Вони не хочуть бачити, що проблеми іммігрантів і біженців - це їх відповідальність, однак вони кидають їх у руки своїх панів - наших ворогів.

А що стосується володарів сили і потужності з числа наших дітей в арміях, то вони сліпі, глухі і безмовні... немов це стосується не їх... немов рішення проблем мусульман, у тому числі і іммігрантів, не в їх руках!

Усунення цих маріонеткових режимів і встановлення Халіфату за методом пророцтва на їхніх руїнах шляхом складення присяги халіфу, який буде правити Ісламом, є прямою вашою відповідальністю, о офіцери та армії в ісламському світі... І Всевишній Аллах запитає вас про це в День Суду...

Біженці або іммігранти в Європу, або як би їх не називали, - вони є пригнобленими мусульманами, які залишили свої країни, щоб уникнути гноблення, злиднів і беззахисності. Не важливо, чи прибули вони з Малі або з Нігеру... з Сирії або Лівану, з Бангладеш або Пакистану.

Так коли ж ви прокинетеся і зрозумієте свою відповідальність? Коли врятуєте Умму і задовольните вашого Господа?!


Спеціально для радіо Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Асма Таліб
23 Рабі ус-сані 1437 х.
01.02.2016

Головне меню