Доки, о мусульмани, вами будуть правити крадії, вбивці і злочинці?!

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина: ЖЕНЕВА ( «Рейтерз»): глава сирійської урядової делегації на переговорах в Женеві Башар Джафарі заявив, що Сирія готова до участі в міжнародній коаліції по боротьбі з тероризмом, але тільки якщо Сполучені Штати будуть координувати свої дії з Дамаском, а не так, як це відбувалося досі. Башар Джафарі заявив, що «міжнародна коаліція не досягла успіху в Сирії, тому що вона не координувала свої дії з режимом. Росія ж була успішною, тому що вона діє в координації з нами». Також Джафарі додав, що «ми виступаємо за створення міжнародної коаліції по боротьбі з тероризмом, але за умови узгодження нею своїх дій з сирійським урядом. Ми не проти союзу з Америкою, якщо цей союз буде координувати свої дії з Сирією».

Коментар: Принижений не бажає зробити ковток інакше, крім як з джерела ницості, брехні і лицемірства! Цей Башар Джафарі як ніхто інший служить асадівському роду, він - злочинець, чиї руки (та й весь він) повністю загрузли в крові сирійського народу. Але, незважаючи на це, Америка висуває його, щоб він щиро став її людиною в Сирії! А як же може бути інакше, адже він жив під заступництвом Америки роками, будучи сполучною ланкою між нею і її слугою - Башаром Асадом. Він - той, хто був з нею і в легкості, і в труднощах заради збереження трону свого пана в Сирії, він - той, хто прагне до вдоволення свого пана Асада, жертвуючи всім, навіть своєю дочкою, яка була зганьблена ЗМІ через її сумнівні відносини з господарем її батька - главою сирійського режиму, і її нікчемний батько Башар Джафарі навіть пальцем не поворухнув, спокійно відреагувавши на це. Щирими є слова поета, який сказав: «Принижений одного разу легко сприйме приниження повторно ... так само, як поранений до смерті не відчуває болю».

Цей негідник каже від імені народу Сирії, зображуючи із себе щирого, будучи при цьому зрадником і нікчемним агентом. Він для сирійців - не хто інший, як слуга асадівської сім'ї, брехун і обманщик, якого турбує лише матеріальна вигода, яка дістанеться йому з майна сирійців від його пана - вмираючого глави режиму. Незважаючи на його відчайдушні спроби зберегти свого господаря, все одно зоря розсіяла темряву ночі і таємне стало явним; і стало ясним кожному те, що Башар Асад є слугою Америки, а вона знаходиться в змові з ним проти волі народу Шама, який повстав, щоб повалити режим цілком, з голови до п'ят, разом з його складовими частинами, головною з яких є цей Башар Джафарі.

Воля Умми незгасима і сильніша, ніж вигадки Джафарі і його господаря, і всі спільні з Америкою змови розіб'ються вщент об неї. На її основі революція Шама повстала проти всього світу, витримуючи всі підступи Заходу, незважаючи на всі його багатства і зброю, яким Захід забезпечив злочинний режим Асада, тому що Аллах узяв цю революцію під Свою опіку, а той, кого Аллах узяв під Свою опіку, не зіб'ється і не буде нещасливим.

Гей, Джафарі! Близький той день, коли ти побачиш, що віра в Аллаха - це істина, що Коран Мухаммада ﷺ піднесеться, а над ним ніщо не підніметься, як і побачиш ти те, що він - переможний. І ти побачиш, що скоро, з дозволу Аллаха, на основі нього будуть керувати в Сирії, незважаючи на твоє небажання цього і не дивлячись на небажання твого нікчемного регіонального господаря і небажання Америки - твоєї заокеанської господині, що купила тебе. Істинно сказав Аллах Всевишній в Своїх словах:

﴿هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ﴾

«Він - Той, Хто відправив Свого Посланника з вірним керівництвом і релігією істини, щоб звеличити її над усіма іншими релігіями, навіть якщо це ненависно багатобожникам» (61: 9).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хішам аль-Баба
24 Джумада ас-сані 1437
2.04.2016

Головне меню