Коли ж палестинські діти були нерозумними дітьми? Вони є чоловіками тоді, коли чоловіків стало менше!

Новини та коментарі
Друкарня

З ім'ям Аллаха - Милостивого і Милосердного

Новина: 1 квітня 2016 р. «Аль-Джазіра» передала заяву глави Палестинської національної адміністрації Махмуда Аббаса про те, що «палестинські сили безпеки обшукують портфелі учнів в пошуках ножів з метою запобігання терористичних актів», - і що палестинські сили безпеки «знайшли в портфелях учнів в одній зі шкіл близько 70 ножів. Ножі були вилучені, а зі школярами проведена бесіда про марність вбивати або вмирати коло залізобетонних бар'єрів на кордоні «Ізраїлю» і сектора Газа».

Аббас в інтерв'ю програмі «Вікна» на єврейському телеканалі сказав про те, що коли дитина йде з ножем, щоб здійснити теракт, він не радиться зі своїми батьками або старшими братами, і що не може розумна людина спонукати дитину зробити подібне.

Коментар: За часів численних ар-рувайбіда1, коли рішення справ довіряється чужим народам, влади відвертаються від інтересів тих, хто їх обрав, і встають на захист ворога. Палестинський уряд, замість захисту своїх дітей від нападок з боку євреїв, стає на бік окупанта, лякає дітей і обшукує їх шкільні портфелі, стверджуючи, що уряд захищає їх від смерті у огорож єврейського окупанта (коло бар'єра між «Ізраїлем» і сектором Газа). Уряд охороняє спокій окупантів і шукає їх вдоволення. Воно шукає виправдання поведінці палестинських дітей, що мають при собі ножі, в тому, що вони «нерозумні, і не може розумна людина спонукати дитину зробити подібне».

Ці самі «нерозумні» хлопці, рухомі вируючою кров'ю в жилах, є чоловіками, які щодня були свідками жорстоких вбивств палестинців. Ці діти зайняли позицію чоловіків після того, як їх уряд втратив таких в своїх рядах. Вони встали на захист своїх життів від безчинств і провокацій євреїв, що здійснюються на шляху до школи.

Чи правильним було Аббасу повідомляти про те, що учні носять при собі ножі?! Це - ні що інше, як спосіб виправдати вбивства, тортури і знущання євреїв на адресу палестинських учнів.

За те, що переживають діти Палестини, за ті картини руйнувань та насильства щодо їхніх будинків і честі, що відбуваються у них на очах, відповідальна влада Палестини!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Шляхетна сестра Зінетуссаміт

25 джумада ас-сани 1437
03.04.2016

 

1 Хадіс Посланника Аллаха ﷺ, в якому він сказав: «Прийдуть оманливі роки, в які будуть вірити брехунові, і не будуть вірити тому, хто говорить правду; довірятимуть зраднику, і не довіряти гідного довіри; і заговорить ар-Рувайбіда ». Його запитали: «А що значить ар-Рувайбіда?». Пророк ﷺ відповів: «Неосвічений (нікчемний) людина, що обговорює питання, що зачіпають інтереси всього суспільства» (Ахмад, Ібн Маджа і аль-Хакім. Аль-Альбані назвав хадис достовірним).

Головне меню