Той, хто живе у скляному домі, не повинен кидатись камінням в інших

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «Аль-Джазіра» від 24 липня 2016 року повідомляє: кореспондент «Аль-Джазіри» передає із міста Мюнхен у південній Німеччині про жертви озброєного нападу у торговому центрі, вісім із яких були мусульманами, а дев’ятий – італійцем. Уряд Німеччини не розкривав громадянства жертв нападу, проте Туреччина та Косово заявили про деяких свої громадян, які загинули при цьому нападі.

Голова німецького регіонального відомства по кримінальним справам розповів, що речі, знайдені у домі нападника, вказують на те, що він був завзятим прихильником комп’ютерних ігор (стрілялок), а також розповів про те, що зброя, яку використав нападник, він придбав через Інтернет-сайт, який можливо відвідати лише за допомогою спеціальної програми.

Окрім того, він додав, що зловмисник вистрілив приблизно шістдесят разів із свого пістолету. На це вказують 57 вогнепальних слідів, які були виявлені на місце злочину, що дозволяє з повною упевненістю пов’язати їх зі знаряддям вбивства .

Коментар: В Європі та Америці за останній час почастішали випадки насильства у суспільстві. Усі ці напади здійснювались людьми зі схильностями до вбивству, на кшталт норвезькому терористу Брейвеку та його послідовникам, які скоїли напад у Німеччині, школах Америки і навіть Швеції. Ці події явно вказують на інформацій війну, яку проводить Захід проти мусульман, що являє собою ніщо інше, як брехню та явний наклеп.

Коли відбуваються випадки насильства та вбивства серед населення Європи або Америки, то у більшості випадків у цьому звинувачують мусульман. Навіть у засобах масової інформації будь-який терористичний акт, який відбувся в Європі або Америці, асоціюється лише з мусульманами доти, доки не буде доведено протилежне. Мусульмани, які проживають в Європі та Америці. Засуджуються при кожній пригоді іще до того, як оприлюднюються факти, що доводіть їх участь того чи іншого злочину. А коли з’ясовується, що злочин, який стався, не має жодного зв’язку мусульманами та Ісламом, тоді суд виносить рішення звинувачуваному, що він психічно хворий і потребує психіатричного лікування. Захід намагається сформувати думку про те, що тероризм стосується лише мусульман, а слабоумство та психічні розлади – лише західної людини!

Зростаюча кількість вбивств у школах, на ринках и вокзалах Європи та Америки показало, їх коять європейці та американці, у яких нема ніякого зв’язку з Ісламом та мусульманами. Стали очевидними брехня та шахрайство, які поширюються західними засобами масової інформації проти Ісламу та мусульман у світі, особливо – проти мусульман у Європі та Америці.

У дійсності ж мусульманину дуже добре відома святість невинної крові, недоторканість життя, честі та майна людей. Саме Іслам навчив нас недоторканості життя, честі та майна інших, у той час як Європа вважала християн та жінок гірше тварин та знарядь праці, якими обробляли землю та поля, що підтверджує правдивість слів: «Той, хто живе у скляному домі, не повинен кидатись камінням в інших».

Необхідно разом з усіма мусульманами світу (а особливо – з мусульманами Заходу) зупинити ці нападки, і ми як мусульмани повинні припинити займати позицію жертви у цих випадках. Ми не повинні виправдовуватись, а повинні виступити проти усіх політичних змов, в яких відбувається сьогодні демонізація образу мусульман, описуючи їх терористами, екстремістами та фундаменталістами. Також пора нам усвідомити політику, яку проводить Захід, що скерована на підтримання деяких націоналістичних партій у своїх країнах для утворення ворожого настрою до іноземців, а особливо – до мусульман. Усі, хто проживає в Європі та Америці, розуміють цю реальність, особливо – в Європі. Іноземець став винуватцем усього: нестачі житла, збільшення кількості студентів в навчальних закладах, підняття цін на дома та послуги . Іноземець став винуватцем нестачі робочих місць та причиною безробіття серед місцевого населення. А тому іноземець на Заході (а серед них є і мусульмани) несе усю відповідальність за огидні справи, які відбуваються у країнах його проживання.

Така негативна політика до іноземців, особливо – до мусульман, яка проводиться країнами Заходу , стає причиною появи певного прошарку суспільства в Європі та Америці, яка хоче позбутися від усього цього. Наявність іноземців стає причиною здійснення негативних дій та злочинів по відношенню до них, особливо – до ісламських общин.

Що стосується нас, то ми – мусульмани, які не знаходяться в Америці або Європі з причини любові до Заходу. На сьогоднішній день велика кількість іммігрантів знаходиться в Європі та Америці, але причина їх напливу – це політика тиранії та насильства, яку проводять правителі в ісламських країнах.

Також ми пам’ятаємо. Що правителі ісламських країн – це злочинці та тирани, яких привів до влади та ствердив Захід, і присутність мусульман у Європі та Америці напряму пов’язано з ворожою політикою заходу до Ісламу та мусульманам.
Була згадана лише невелика частина істин для того, щоб мусульманин, який відчуває стан звинувачуваного та жертви, перейшов до бажання зупинити та свідомо захищати свою релігію та націю.
Ми – нація, яка володіє посланням, і Іслам розкрив нам зміст та важливість збереження життя, честі та майна людини. А тому нам необхідно завадити засобам масової інформації представляти нас як злочинне терористичне угрупування, за якою стоїть усе огидне. Ми – велична та історична нація, яку почали утискати її правителі і яка дуже скоро повернеться до своєї величі, за допомогою Аллаха.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Д-р Фарадж Абу Малік
23 Шавваль 1437
26.07.2016

Головне меню