Злочин Америки — це слабкість режимів? Ні, це їх співучасть!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: МЗС Туреччини рішуче засудили Сполучені Штати за рішення відкрити посольство США в Єрусалимі у травні цього року: «США наполягають на підриві основ світу, ігноруючи міжнародне право, резолюції Ради Безпеки ООН по Єрусалиму та заяву ОІС».

У відомстві також заявили, що рішення США є «дуже тривожним». У свою чергу, Держдепартамент США офіційно заявив, що посольство переїде в Єрусалим у травні, щоб разом з «ізраїльтянами» відзначити 70-ту річницю незалежності «Ізраїлю» («Al-QudsAl-Arabi», 24.02.2018).

Коментар: Америка ніколи б не насмілилась образити мусульман та їх святині, якщо б у мусульман був Імам, яким захищаються і з яким б’ються . Америка давно б залишила свою зарозумілість та злочини проти мусульман, якщо б отримала відсіч, рівний її злочинам. Проте правителі мусульман стали учасниками змови, і основна їх задача — це здійснення американських планів та боротьба проти мусульман. Таким чином, вони погрузли у злочинах і впали в оману.

Для мусульман, які не розділяють між палестинським Тель-Рабіа (Тель-Авів) та Аль-Кудсом, між окупаціями у 1948 та 1967 роках, і не вважають Америку тією країною, яка може втручатись у палестинську проблему — їм немає різниці, прийняла Америка якесь рішення чи змінила. Проте американське рішення хвилює тих, хто заявляє про рішення «двох держав Вони закликали до утворення держави зі столицею у Східному Єрусалимі, але отримали «ляпаса». І тоді громадськості стало ясно, що їх держава — це міраж, а резолюції ООН не дали нічого, а лише надали час окупанту, щоб він зміг там зміцнитись.

Минули місяці, а заява Трампа для правителів мусульман усього лише «дуже хвилююча» та «руйнуюча мир». Вони зібрались на даремних конференціях і показали своє пустослів’я, правильніше буде сказати: «Вони зібрали цирк, і кожен виконав свою роль в обмані людей». Насправді, ці правителі подібні спиці в американському чи європейському колесі . Усі вони квапляться, щоб не запізнитись на поїзд.
Своїми діями Америка усе більше розкриває позиції правителів всё мусульман. Саудівська Аравія та Єгипет підтримали американську ідею створення «світу», незважаючи на те, що Америка явно показує свою ворожість до мусульман. Туреччина поглинула гнів Умми своїми конференціями та «жахливими» заявами. Або уряд Йорданії, який не заперечує проти рішення Америки, навпаки, він слідує за ідеями колонізаторів та нагадує про рішення «двох держав».

Ісламська Умма стикнулась з єврейською агресією, американськими злочинами та зрадництвом з боку правителів, які сприяють колонізатору. Єдиний вихід — це негайне скинення правителів та їх режимів і встановлення Праведного Халіфату, правління у якому здійснюється за методом пророцтва. Ця божественна Держава збере армію та звільнить Єрусалим та усю Палестину, а також прожене тих, хто стоїть за євреями — європейців та американців.

وَيَقُولُونَ مَتَىٰ هُوَ قُلْ عَسَىٰ أَن يَكُونَ قَرِيبًا

«Вони питають: «Коли ж це станеться?». Скажи: «Можливо, це станеться дуже скоро!» (17:51).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного бюро Хізб ут-Тахрір
Аля Абу Салих
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині
26.02.2018

Головне меню