Позиція Туреччини у відношенні режиму у Дамаску не змінилась

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Туреччина проігнорує заклики до діалогу з президентом Сирії Башаром Асадом. Про це 8 лютого заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган.

«Про що можна говорити з вбивцею, чиї дії призвели до загибелі мільйону співвітчизників? Сирійський народ важливіший для нас, аніж Асад. Анкара не збирається вести переговори з терористами та особами, які проводять політику терору» заявив президент, передає «Анадолу»

У цьому ж контексті прес-секретар турецького президента Ібрагім Калин підтвердив, що між Анкарою та сирійським режимом немає контактів ані на політичному, ані на військовому рівнях. Він додав, що позиція його країни у відношенні режиму Асада «ясна, стабільна, і ніяких змінень не сталося», повідомляє «TurkPress».

Коментар:

Можливо, слухачам вже наскучили численні розмови навколо сутності Ердогана та його підлої позиції відносно сирійської революції. Проте є необхідність продовжувати викривати цього нікчемного правителя, який усе більше і більше дурить сирійські загони зокрема, і мусульман — в загалом. Він користується своєї чудовою здібністю у шахрайстві маси людей. Революція Шаму викрила багатьох тиранів та знеславила їх але Ердогану досі вдається приховувати свої огидні вчинки, які легко обнажити, якщо б тільки обмануті ним люди більше використовували свій розум, аніж емоції. Цей нікчемний правитель збив напрям революції Шаму, зіштовхнув братів між собою замість того, щоб воювати зі злочинним режимом. Тому кожному ревному до своєї Умми мусульманину варто виявити інтриги та змови Ердогана, якому хазяї у Вашингтоні доручили коїти їх.

Всевишній Аллах у Священному Писанні говорить:

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفۡعَلُونَ ٢ كَبُرَ مَقۡتًا عِندَ ٱللَّهِ أَن تَقُولُواْ مَا لَا تَفۡعَلُونَ

«О ті, які увірували! Чому ви говорите те, чого не робите? Велика ненависть Аллаха до того, що ви говорите те, чого не робите» (61:2,3).

Всевишньому Аллаху ненависний той, хто говорить те, чого не робить. А що ж буде з тим, хто робить протилежне тому, що говорить?!!

Позиція Турецької Республіки до режиму Асада не змінилась. З перших днів сирійської революції вона залишається разом з революціонерами лише на словах та бесідах. Як говориться, «багато галасу, толку трохи». Ердоган багато разів погрожував, що не потерпить другу Хаму, «червону межу» — за його словами. Проте режим та його співучасники у злочині, вже перетнули усі «червоні» та «жовті» лінії Ердогана. І Хама була спалена разом з її жителями, як і увесь Шам. Танками проїхали по тисячам дітей, а сотні отруїли газом, поки число вбитих руками сирійського режиму не перевищило «мільйонну співвітчизників», як говорив сам Ердоган.

«Про що можна говорити зі вбивцею?!», — задається він питанням. Хіба не Росія допомагала режиму, нападаючи на жителів Сирії? Хіба не вона або не Іран — ті, хто вбиває, сплює та знищує? Хіба не вони запобігли падінню режиму м’ясника? Хіба не російські літаки бомбардували Гуту та Ідліб під час Вашої телефонної розмови зі злочинцем Путіним, президент Ердоган?

Дійсно, у позиції Ердогана у відношенні режиму Асада усе «стабільно, і ніяких змінень». Проте його нахабність та зухвалість у відношенні Аллаха вражає уяву, не говорячи вже про його нехтування розумами мусульман та цинізм по відношенню до них. Тому порятунок Умми ніколи не здійсниться, доки вона не позбудеться від цих брехливих та ворожих до неї нікчемних правителів-нишпорок невірних колонізаторів; доки не усвідомить акид та витікаючі із неї закони і доки не увірує у те, що велич та розвиток можливі лише через вдоволення Аллаха. А для цього треба застосувати усі шаріатські закони за допомогою Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, швидке встановлення якого ми просимо у Всевишнього.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Валід Булейбіль
25 Джумада аль-уля 1439 р.х.
11.02.2018 р.

Головне меню