Ліга арабських держав висунула умову для нормалізації відносин з «Ізраїлем»

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Генеральний секретар ЛАД Ахмед Абуль Гейт заявив, що для нормалізації відносин між будь-якою арабською стороною та «Ізраїлем» вимагається справедливе рішення палестинського питання.

Він також зазначив, що неможливо налагодити відносини, якщо захват земель буде тривати і якщо не буде незалежної Палестинської держави у кордонах 1967 р., столицею якої буде Східний Єрусалим («maannews.net»).

Коментар:

ЛАД зі своїм генеральним секретарем, будучи інструментом у руках Заходу, без докорів совісті відмовилась від вирішення палестинського питання за допомогою Шаріату, адже окрім західних політичних рішень вони не бачать нічого іншого. Її погляди ґрунтуються лише на точці зору колонізаторів. Захід вважає існування «Ізраїлю» необхідною умовою для свого панування, адже він служить йому оплотом в ісламському світі, і Захід прагне втілити своє политичне рішення палестинської проблеми по формулі «дві держави для двох народів».

Саме це рішення вимагає втілити генеральний секретар ЛАД, що явно вказує на поступки та зрадництво у відношенні Благословенної Палестини. Агенти Заходу хочуть створити поруч з «Ізраїлем» безхребетну державу, у якої не буде ніякої влади, окрім як на папері і на словах. Основною задачею цієї «держави» буде забезпечення безпеки сіоністського утворення та пригноблення свого ж народу на благо Заходу.

Паперова палестинська держава буде піклуватись про безпечний сон євреїв. Її столицею стане Східний аль-Кудс, а Західний, як вказав Ахмед Абуль Гейт, буде переданий «Ізраїлю». Усі ці чудернацькі умови з боку ЛАД є черговим злочином правителів мусульманського світу; тепер вони назвали його «нормалізацією відносин».

У словарі ЛАД «нормалізація відносин» з «Ізраїлем» означає «припинення конфлікту». Саме так передбачено в арабській ініціативі, яку розробляли брудні руки Заходу. Слідуючи логіці цих покидьків, Умма не має права на усю Палестину, на увесь аль-Кудс, вона не може битися з «Ізраїлем», навпаки, між ними повинен бути мир та любов!

З дозволу Аллаха, ці нікчемні покидьки зі своїми хазяями будуть вигнані з наших земель, і Умма ніколи не погодиться з наявністю на її тілі сіоністського утворення. Вона жадає:

— звільнення Палестини від єврейського бруду,

— скасування усіх політичних рішень Заходу,

— вигнання його агентів.

Умма поверне Палестину назад, як вона вже це робила у часи Салах ад-Діна та султана аль-Музафара Кутуза.

Шаріатське рішення питання Палестини полягає у розумінні самого рішення, у пов’язуванні його з акидою, у прагненні Умми звільнити аль-Кудс та Палестину повністю та у встановленні держави Халіфат, яка повторить битву при Хаттиіні, щоб викоренити сіоністське утворення та зруйнувати мрії колонізаторів.

Для початку діяльності по встановленню Халіфату у першу чергу необхідно зосередити усі зусилля Уммы на надання підтримки тим, хто вже діє на цьому шляху, а також необхідно направити погляди та серця володарів сили у бік Ісламу та його святинь.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мусаб Абу Аркуб
Члена інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині
14 Джумада аль-ахіра 1439 р.х.
02.03.2018 р.

Головне меню