Подвійні стандарти — одна із найважливіших властивостей закону джунглів

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:«Голова МЗС РФ Сергій Лавров назвав «неправомірними та неприйнятними» удари США та їх союзників по Сирії» («SkyNewsArabia»).

Коментар: коли країни живуть по законам джунглів, тоді удари, нанесені американцями по режиму Асада через використання ним хімічної зброї у вбивстві сирійців, і удари, що не привели до смертей, є «неправомірними та неприйнятними». У той час як удари Росії, які приводять до руйнування домів та до вбивству дітей, жінок та старих,є «правомірними та доволі прийнятними».

Так міжнародні закони використовуються крупними гравцями, які змагаються у вбивстві та катуванні мусульман, а також у поширенні своєї гегемонії у їх країнах усіма своїми ресурсами. Учора Америка влаштувала різанину в Афганістані, що унесла життя сотень мирних мусульман, і ми не чули від Росії, що ці удари «неправомірні та неприйнятні», хоча саме Америка витіснила Росію із Афганістану.

Прикро, що мусульмани стали витратним матеріалом, і за допомогою їх розірваних тіл вороги відправляють один одному політичні послання. Країни мусульман стали місце зведення рахунків, і після цього мусульмани очікують порятунку від свого ворога, який є причиною їх страждань.

Американські удари були лише чітким повідомленням для Росії. Щоб вона прокинулась від ейфорії перемоги, досягнутої у Східній Гуті, після чого вона почала вважати, що взяла ситуацію у країні у свої руки. Це пояснює заперечення Росії проти американських ударів та скаргу у Раду Безпеки ООН.

Мусульмани повинні усвідомлювати, що невірний Захід — це ворог Ісламу та мусульман. Всевишній Аллах говорить:

وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا

«Вони не облишать битися з вами, доки не відвернуть вас від вашої релігії, якщо тільки зможуть» (2:217).

Мусульмани повинні докласти усіх зусиль, щоб звільнитись від гегемонії Заходу. Єдиний шлях — це встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, яким нам обрадував Посланець Аллаха ﷺ. Лише тоді Ісламська Умма поверне свою славу та положення, яким Всемогутній Аллах наділив її, зробивши кращою общиною, виведеною на благо людства.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Абдульваххаб, голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії
17.04.2018

Головне меню