Медведєв! Екзистенційна війна ведеться зі справжнім ворогом

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Медведєв: «Бойові дії Росії і України — це «екзистенційний конфлікт». Або Росія знищить ворожий політичний режим Києва, або колективний Захід в ітозі розтерзає Росію».

Коментар: Російські політики з миті вторгнення в Україну випустили більше полум’яних заяв, аніж ракет на полі бою!

Російським лідерам і політикам варто було б уникати війни з самого початку і вести політику ухилення, замість того, щоб вв’язуватись в авантюру. Вони могли б повчитись цьому у Китаю, якщо не бачать далі власного носа.

Що стосується слів Медведєва про розчленування Росії, то ці слова ганебні для політика, який колись був президентом РФ. Невже Медведєв вважає, що Америка допустить розвалу Росії?

Кожен, хто спостерігає за українською кризою, розуміє, що Сполучені Штати не зацікавлені в перемозі України чи в руйнівній поразці Росії. Навпаки, вони зацікавлені в затягуванні конфлікту, щоб реалізувати свої цілі і нічого більше. США бажають ослабити Росію настільки, щоб та стала їх слугою, який слідує їх політиці без яких-небудь заперечень. Вони також прагнуть підсилити свою хватку над Європою в економічному, військовому і політичному плані, роблячи її своєю невід’ємною частиною, щоб Європа мала потребу в США як риба в воді.

Медведєв, вам слід бути більш відвертим і сказати, що війна не закінчиться, поки Росія не підкориться і не прийме умови США, будь-то явно чи таємно за зачиненими дверима. І неважливо, чи збереже Росія свою репутацію чи ні. Що стосується української влади та її народу, то для США і Заходу вони не мають ніякої цінності.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Тамізі
6 Сафара 1445 р.х.
22 серпня 2023 р.

Головне меню