Людство — на боці Палестини

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В минулі вихідні в Індонезії і Малайзії відбулись крупні акції протесту на підтримку Палестини з засудженням агресії єврейського утворення проти сектора Гази. Ці протести об’єднали тисячі людей в Куала-Лумпурі і Джакарті.

Малайзійські протестувальники засудили дії єврейського утворення, до них приєднались високопосадові політики різних партій. Також в мечетях Малайзії були організовані подібні демонстрації і молитви за Палестину. Обидві ці країни протягом тривалого часу підтримували палестинський народ, і тепер вони закликали до припиненню насильства і вирішенню конфлікту між «Ізраїлем» і Палестиною. Ці протести відображають силу мусульманської більшості у Південно-Східної Азії на підтримку проблеми палестинського народу («The Diplomat»).

Коментар: Незважаючи на масові вбивства, скоєні силами єврейського утворення, незважаючи на те, що сильні країни підтримують це прокляте утворення, маси людей в усьому світі підтримують Палестину. Це очевидно із низки дій, які відбуваються по усьому світу: на Близькому Сході, в Африці, Європі, Південно-Східній Азії, Східній Азії, Австралії і Америці.

Той факт, що маси людей в усьому світі підтримують Палестину і засуджують єврейське утворення, вказує на те, що люди, які підтримують колоніальний режим, завжди були політичною елітою і ніколи не представляли інтереси свого народу.

Цей позитивний сигнал вказує, що світ підтримає Ісламську Умму у її боротьбі за звільнення Палестини. Тим не менш, звільнення Палестини може бути досягнуто тільки шляхом негайних і рішучих дій. Ці дії повинні бути очолювані ісламськими ідеологічними політичними партіями, які здатні встановити і очолити сильну Ісламську Державу, яка, у свою чергу, позбавить народ Палестини від єврейських окупантів. З дозволу Аллаха, це відбудеться скоро…


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Асвар
6 Рабі ус-сані 1445 р.х.
21 жовтня 2023 р.

Головне меню