Саудіти, доводячи свою відданість Заходу, заарештовують вчених країни, які говорять правду!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Вранці 23 листопада саудівська влада в Мецці заарештувала шейха Абдуллаха аль-Ахдала через написану ним статтю, в якій він розкритикував слабку позицію арабських правителів відносно війни в Газі після нещодавнього арабського саміту (джерело: акаунт «В’язні совісті» на платформі «X»).

Коментар: Після музичного фестивалю в Ер-Ріяді і собачого конкурсу влада Саудівської Аравії продовжує наполягати на своїй зраді, заарештовуючи вчених, які говорять правду і розкривають змову мусульманських правителів проти проблем Умми та її релігії.

Ці арешти і боротьба проти Ісламу тільки підсилять стійкість мусульман на істині, а правителям та їх пособникам не дістанеться нічого, окрім викриття і неминучого падіння в очах мусульман. Жахливі події в Газі і зрадницька поведінка правителів мусульман, їх змова з західними країнами і злочинним єврейським окупаційним утворенням роблять зіткнення між невір’ям і Ісламом більш явним і створюють обстановку, де люди знаходяться в двох таборах, не залишаючи місця для третього: табір віри, де немає лицемірства, і табір лицемірства, де немає місця для віри.

Ці жахливі події, з дозволу Аллаха, можуть бути передвісниками наближення світанку Ісламу — світанку Праведного Халіфату. О, Ісламська Умма! Повстань, щоб скинути зрадницькі режими, які стоять перешкодою перед мусульманами в їх допомозі своїм братам в Палестині. О, Умма! Займи ясну і сильну позицію, і не вдовольняйся нічим, окрім правління Ісламу замість правління тиранії.

Нехай змилується Аллах над тим, хто сказав: «Єврейське утворення — це тінь арабських режимів; як тільки зникне об’єкт, зникне і його тінь». О, Умма, о, армії мусульман! Усуньте своїх правителів, які є каменем зіткнення на шляху підтримки Ісламу і мусульман. О, армії мусульман! Продажні правителі заарештовують і пригноблюють кожного, хто закликає до схвалюваному і забороняє засуджуване, щоб ви не могли досягти пошани і величі в цьому і Подальшому світах!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умар Абдуллах, Ємен
13 Джумада аль-уля 1445 р.х.
27 ноября 2023 г.

Головне меню