Хрестоносці борються з Ісламом через жінок

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 16.11.2023 на сайті «Аль-Нілін» (www.alnilin.com) повідомляється, що суданська дівчина на ім’я Тасабіх в своєму відеоролику об’явила про участь в конкурсі «Міс Всесвіт–2023». Також вона сказала, що є першою суданською жінкою, яка пройшла відбір і була прийнята для участі в конкурсі. Тепер вона готується до поїздки на перший етап конкурсу. За ствердженням Тасабіх, ціллю її участі в конкурсі є виступити за свою країну, вона попросила усіх про підтримку на вирішальному етапі конкурсу, де переможців будуть визначати голоси.

Коментар: «Міс Всесвіт» — це конкурс, який щорічно проводиться в одному із міст земної кулі, де беруть участь дівчата, які стали королевами краси в своїх країнах, після чого вони змагаються за нагороду «Корона Міс Всесвіт». В цьому році конкурс проходив 18.11.2023 в столиці Сальвадору. Переможницею виявилась учасниця із Нікарагуа, Шеніс Паласіос, яка завоювала титул «Міс Всесвіт»; також в конкурсі взяли участь представниці із арабських та ісламських країн, таких як Ліван і Бахрейн!

Цей конкурс був вигаданий невірними країнами і засновниками західної культури, культури свободи і розпусти, в якій жінка розглядається як товар, і тому вони виставляють напоказ її красу і принади у якості еталону жіночої краси, щоб вдовольнити свої бажання і забаганки.

Цей погляду суперечить ісламському погляду на жінку. В Ісламі жінка — це матір і хранителька родинного вогнища, вона є честю, яку необхідно оберігати.

Дивує те, що мусульмани залишили свої істинні погляди і послідували за Заходом в його нездорових поглядах, подібно цим учасницям конкурсу краси із числа мусульманських доньок, які змагаються у виставленні свого тіла напоказ, в чому їх заохочувало суспільство, проявляючи інтерес і задоволення, підписуючись на їх сторінки!

Після руйнування Халіфату хрестоносці Заходу планували зняти з мусульманки хіджаб і оголити її наготу. Колишній прем’єр-міністр Англії Уільям Гладстон сказав: «Положення на Сході не буде стабільним, поки не буде знята вуаль з жінок і не буде покритий нею Коран». Один із лідерів сіоністського руху сказав: «Знайте, що ми не переможемо релігію до того дня, поки жінки не приєднаються до нас і не увійдуть в наші ряди».

Захід свідомо нав’язав мусульманським жінкам свою брудну культуру оголення жіночих тіл, розпусту, виставлення на показ жіночих красот і спокусу, а також нав’язав цінності свобод — свободи від норм Ісламу! Саме в цей день, в 1932 році було об’явлено про проведення конкурсу «Міс Всесвіт» під патронажем лівої, кемалістської турецької газети «Джумхурієт», яка провела перший конкурс краси в Туреччині, в якому перемогла двадцятирічна турецька дівчина на ім’я Керіман Халіс Едже. В цьому ж році в Бельгії проходить великий конкурс «Міс Світу», і Керіман Халіс номінується в ньому як представниця Туреччини. Керіман Халіс, володарка титулу «Міс Туреччина», бере участь в цьому конкурсі поряд з іншими учасницями із 28 країн, і після того, як ці дівчата одна за другою продемонстрували свою красу, чарівність і свої тіла у напівоголеному одягу перед суддями, камерами і західною пресою, і коли прийшов час об’являти переможницю, зі свого крісла піднявся і підійшов до трибуни голова журі з промовою: «Дорогі панове, члени журі, і прекрасні дами, конкурс завершився, і пізніше ми об’явимо ім’я королеви, але, перш ніж це зробити, дозвольте мені сказати декілька слів. Панове, сьогоднішній день для нас є дещо більшим, аніж конкурс «Міс Світу». Сьогодні день нашого тріумфу і перемоги. Сьогодні ми святкуємо перемогу Європи і усього християнства над Ісламом, який правив 1300 років, який пав від рук християн Європи. Звичайно, ми не можемо заперечувати і роль Америки з Росією, адже врешті решт, це перемога християн і хрестоносців... Дівчина, яка не виходила із дому з непокритою головою і могла бачити околиці тільки через залізне вікно, сьогодні стоїть перед нами оголеною... І це само по собі для нас перемога, адже султан Сулейман Кануні, втручаючись у світові справи, забороняв християнським дівчинам публічно танцювати в Парижі, а сьогодні його онука демонструє перед нами своє тіло, намагаючись притягти нашу увагу і викликати захоплення. Керіман Халіс виграла титул «Міс світу», але ми ж підіймаємо свої бокали з нагоди великого тріумфу християнства».

Так, ці ясні слова хазяїв західної культури прямо підтверджують, що вони усіма своїми зусиллями і справами прагнуть відвернути мусульман від Ісламу і нав’язати їм брудні західні цінності. Це вимагає від мусульман того, щоб вони піднялись і скинули з себе бруд західної культури і запровадили Іслам в своєму житті шляхом встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, який захистить релігію, буде оберігати мораль і збереже ісламську ідентичність.

«Потом буде Халіфат за методом пророцтва».


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Хусейн (Абу Мухаммад аль-Фатіх), представник центрального комітету по зв’язкам Хізб ут-Тахрір в Судані
14 Джумада аль-уля 1445 р.х.
28 листопада 2023 р.

Головне меню