Туреччина забезпечує єврейську армію!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В соціальних мережа поширився відеоролик, де говорилось, що торгівля Туреччини з єврейським утворенням продовжується і що багато потреб єврейської армії вдовольняються турецькими компаніями. На відеоролику пролунали наступні слова: «В Туреччини було здійснено замовлення контейнеру з одягом і необхідним обладнанням для солдат армії «Ізраїля».

Коментар: Вже два місяці Газа піддається жорсткій атаці, в ході якої загинуло більше 16 тис. мусульман. Увесь цей час в Туреччині відбуваються протести з вимогою припинити торгівлю з євреями і відправити армію в аль-Аксу; незважаючи на це, Туреччина продовжує відправляти торгові судна до єврейського утворення.

Згідно даним, зареєстрованим Асоціацією турецьких експортерів і морським пароплавством, охоплюючим рух судів по усьому світу, з 7 жовтня із Туреччини до єврейського утворення було відправлено у цілому 253 судна. Щоденно із турецьких портів відправляється 7 кораблів для вдоволення нужд сіоністів. Найбільшу складову торгових товарів представляє експорт сталі, яка в основному використовується у виробництві озброєння і військової техніки. Туреччина і Німеччина займають третє місце після США і Китаю в експорті товарів до окупаційного утворення.

Насправді, ці цифри не дивують, якщо ми подивимось на відносини ердоганівської Туреччини з окупаційним утворенням. За 20-річне правління Ердогана відносини з єврейським утворенням зросли у чотири рази. Смерть 9 турецьких мусульман від рук єврейських терористів на борту корабля «Mavi Marmara» не вплинула на їх торгівлю. Ердоган, який вважає недоцільним втручатись у справи єврейського утворення у зв’язку з тим, що відбувається в секторі Газа, посилаючись на національні кордони, не вжив ніяких заходів для захисту суверенітету Туреччини та її громадян. Він не вжив жодного кроку для критики єврейського утворення за інцидент з «Mavi Marmara». Ердоган та інші турецькі політики ніколи не відмовлялись від підтримки «ХАМАС» в питанні Палестини, заявляючи, що мечеть аль-Акса — це червона межа. Але на ділі вони прийняли єврейського главу на червоній доріжці президентського комплексу в Анкарі і примусили турецького солдата нести прапор єврейського утворення.

Опубліковані кадри підтверджують, як Туреччина відправляє контейнери з теплим одягом для солдатів єврейської армії, які вбивають, кидають у в’язниці та окупують Благословенні землі протягом 75 років. Єврейські ЗМІ опублікували фотографії, які розкривають лицемірство турецького уряду по відношенню до мусульман. Інакше кажучи, єврейське утворення передало послання мусульманам: «Як би сильно ви не бойкотували, турецька держава та її правителі продовжують нас кормити і підтримувати».

«Центр по боротьбі з дезінформацією», заснований під егідою управління по комунікаціям адміністрації президента Туреччини, заявив, що з 2021 року на товарах, вироблених в Туреччині і експортованих за кордон, стало обов’язковим писати «Made in Türkiye» замість «Made in Turkey». За їх ствердженням, опублікований запис є застарілим. На питання про те, чи продовжує Туреччина торгівлю з «Ізраїлем», представники адміністрації президента відмовились відповідати!

Президент Ердоган завжди обманював і зраджував мусульман заради відносин з єврейським утворенням, і ніякі організації не приховають цю ганьбу.

Мусульмани пам’ятають, що кроки по нормалізації відносин з євреями були вжиті за наказом колоніальної Америки. Ми також пам’ятаємо, як зовсім нещодавно Ердоган прийняв єврейського прем’єр-міністра Нетаньяху в «Турецькому домі» в Нью-Йорку, а сьогодні він називає його «м’ясником Гази» і вимагає надати його суду. Але при цьому Ердоган продовжує вести переговори з євреями про транспортування газу з окупованої Благословенної землі через Туреччину до Європи.

На саміті мите Організації ісламської співпраці (ОІС) в Ер-Ріяді не було вжито конкретних кроків, хоча Туреччина високо оцінювала свою підсумкову заяву, і багато хто очікував від неї реальних дій. Це підкреслює, що дружба з євреями — це не просто питання торгових відносин, а питання їх захисту. Щодо заяви держсекретаря США Блінкена відносно єврейського утворення: «Поки існують Сполучені Штати, вам не доведеться захищати себе», — то ця заява має на увазі, що в питанні безпеки єврейського утворення США повністю довіряють уряду Туреччини та іншим мусульманським країнам.

Незважаючи на масовий геноцид, який відбувається проти мусульман в Газі, Ердоган та 57 інших правителів прагнуть на Кліматичну конференцію в Дубаї. Маріонеткові правителі мусульман і світська капіталістична система сковують волю мусульман — у першу чергу необхідно бойкотувати саме їх! Палестина і мечеть аль-Акса будуть звільнені тільки ісламською армією на чолі з праведним халіфом, для якого честь Ісламу вище за усе. З дозволу Всевишнього Аллаха, ці дні близькі!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Амін Йилдирим
28 Джумада аль-уля 1445 р.х.
12 грудня 2023 р.

Головне меню