Зрадництво не приховати обманом

Корабель "Халіт Йилдирим", 11 жовтня, відплив з Порту Іскендерун Лімака в Порт Ашдод в Ізраїлі 14 жовтня.

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «Турецький парламентарій: «Уряд спотворює дані про суднах, які вирушають до єврейського утворення». Під таким заголовком 3 грудня 2023 року турецька газета «Zaman» опублікувала телеінтерв’ю турецького парламентаря від «Партії Щастя» («Saadet Partisi»).

Неджметтін Чалишкан звинуватив турецький уряд у прихованні призначення комерційних суден, які вирушають до єврейського утворення. Чалишкан заявив, що порох входить в п’ятірку найбільш важливих статей турецького експорту в «Ізраїль». «Вони почали фальсифікувати документи, змінюючи пункт призначення судна після його виходу із порту, про це мені розповів мій друг, член правлячої «Партії Справедливості і Розвитку» («AK Parti»)», — розповів Чалишкан.

Коментар: Події, які примусили посивіти голови немовлят в Газі, довели, що правитель в мусульманських країнах, незалежно від його імені і титулу, не заслуговує бути вище положення ватажка банди злочинців! І серед цих людей — злісний лицемір на ім’я Ердоган, який обманює протягом довгих років, він нічим не відрізняється від інших правителів мусульман, якщо не рахувати його червоні лінії і пафосні промови! Його брехливий язик відреагував на жахливі масові вбивства дітей, жінок і старих, він засуджує і обурюється, погрожує і обіцяє, і на цьому усе. Тим не менш, Всевишній Аллах розкрив його брехню, і Ердоган втратив довіру навіть тих, хто його захищав.

Економічні відносини між Туреччиною і єврейським утворенням, обсяг яких в минулому році склав майже 9 мільярдів доларів (більше двох третин із яких, за даними Турецького статистичного інституту, складав турецький експорт, за даними Турецького статистичного інституту), не припинились. Вони не тільки не припинились, а навпаки, експорт, згідно тому ж джерелу, виріс з часу агресії в Газі на 29%! І на тлі цього ми бачимо, як Ердоган намагається приховати своє зрадництво, обманюючи і маніпулюючи даними про суднах, які вирушають до єврейського утворення.

Зрадництво маріонеткових правителів призводить до усе більшому розумінню серед Умми, що шлях звільнення і величі неминуче прокладений через палаци цих нікчемних правителів. Щоб відновити колишню велич, Умма повинна передати владу благочестивим і неупередженим лідерам, які будуть смиренними перед віруючими і непохитні перед невіруючими, будуть битись на шляху Аллаха і не будуть боятись засуджування тих, хто засуджує.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір

Валід Булейбіль

27 Джумада аль-уля 1445 р.х.

11 грудня 2023 р.

Головне меню