Якщо немає сорому, то роби, що хочеш

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Єврейська газета «Єдіот Ахронот» повідомила, що за останні сім днів Йорданія поставила 500 тонн помідорів до «Ізраїлю», щоб компенсувати бойкот турецьких овочів. Окупаційна влада об’явила бойкот турецьким овочам і фруктам через заяву президента Туреччини Ердогана, в якій він критикував єврейську окупацію.

Газета також повідомила, що вона ознайомилась з даними, які вказують на постійний ріст імпорту помідорів із Йорданії, щоб компенсувати дефіцит турецьких овочів, а також овочів, які раніше надходили із поселень в околицях сектора Газа, підданих атакам палестинського опору у жовтні цього року.

У цей же час Туреччина відправляє сіоністській армії теплий одяг, щоб захистити її від холоду під час війни в секторі Газа («Quds News»).

Коментар: Сьогоднішні правителі мусульман брехливо заявляють про свою підтримку палестинців, вони обмежились засудженням масових вбивств, але насправді є єврейськими сторожовими псами. Усілякий, у кого є хоч крапля ревності до своєї релігії і своєї Умми, бачить, що правителі мусульман виступають першим бар’єром на шляху до звільненню і наданню допомоги мусульманам в Газі. Ми бачимо, як озброєні армії мусульман дивляться на безчинства євреїв і не видають жодного звуку, навпаки, вони стали гієнами, які полюють на кожного, хто прагне до джихаду з євреями, хто вимагає відкриття кордонів і піднімає стяг таухіду! Ми бачили і є свідками цього!

Звільнення Палестини, місця перенесення нашого Посланця ﷺ, не відбудеться, поки не будуть скинуті маріонеткові режими. Сіоністське утворення не тільки окупувало Палестину, але й управляє мусульманськими країнами через агентів і своїх прибічників. Хіба не колонізатор утвердив сьогоднішніх правителів мусульман і виростив в тілі Ісламської Умми єврейське утворення?

Ми стали свідками того, як маріонеткові режими мусульманських країн захищають єврейське утворення і охороняють його кордони, щоб запобігти допомозі мусульман своїм братам в Газі. На цьому вони не зупинились, взявшись забезпечувати окупантів продовольством і одягом. Вони захищають і забезпечують того, хто вбиває дітей, жінок і старих, руйнує школи, лікарні і мечеті!

أَلَا سَاءَ مَا يَحْكُمُونَ

«Воістину, огидні їх рішення!» (16:59).

За свою довгу історію Ісламська Умма стикнулась з багатьма труднощами і випробуваннями, але кожного разу вона виходить сильніше, аніж коли-небудь. У світі знайдеться мало націй, які стикнулись з подібними проблемами і залишились стійкими.

Звільнення Палестини почнеться зі скинення маріонеткових режимів, які служать щитом єврейського утворення, потім мусульмани принесуть присягу на вірність справедливому халіфу, який усуне кордони Сайкс-Піко, об’єднає Умму і підготує армію для знищення сіоністського утворення.

Шлях в аль-Кудс лежить через підкорення словам Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ قَاتِلُواْ الَّذِينَ يَلُونَكُم مِّنَ الْكُفَّارِ وَلِيَجِدُواْ فِيكُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ

«О, ті, які увірували! Бийтесь з невіруючими, які знаходяться поблизу від вас. І нехай вони переконаються в вашій суворості. І знайте, що Аллах — з богобоязливими» (9:123).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Алі ібн Салім
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Туніс
1 Джумада ас-сані 1445 р.х.
14 грудня 2023 р.

Головне меню