Після цього дня ви не піднімете свої голови!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Командир 98-ї дивізії «ізраїльської» армії заявив: «Ми схиляємо голови перед нашою невдачею протистояти атаці, здійсненої «ХАМАС» 7 жовтня 2023 року» (youm7.com).

Коментар:

Ви, євреї, вступаючи у змову з нашими правителями, звикли до швидких війн, де відчували свою силу і мужність. Але насправді ви — найбільш боягузливий народ на землі, і якщо б не зрадництво наших правителів і недбалість Умми, то від вас давно б не залишилось і сліду.

Ви схилили голови перед невеликою групою муджахідів, які розкрили вам і усім людям вашу істинну сутність. Ці події спонукали багатьох мусульман, а також попередили Захід про те, що їх єврейське утворення і панування над нашими країнами доходить кінця.

Слід зазначити, що питання існування єврейського утворення стало особливо актуальним після подій 7 жовтня; також піднялось питання відродження Ісламської Умми, що, у свою чергу, несе загрозу західній присутності в наших країнах. Єврейське утворення, Захід, який за ним стоїть, а також зрадники із числа правителів мусульман відчули жах, а їх серця були наповнені страхом. О, вороги Ісламу, знайте, що прийде час, і ви не зможете «схилити свої голови» в силу їх відсутності … не говорячи вже про підняття!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммад
5 Рамадана 1445 р.х.
15 березня 2024 р.

Головне меню