Халіфат прийде з випробуваннями

Хадіс
Друкарня

Разом з благородним хадісом

Ми вітаємо усіх вас, наші дорогі брати, на черговій зустрічі, у програмі «Разом з благородним хадісом». Вітаємо вас найкращим чином: ассаляму алейкум ва рахматуллахі ва баракятуху!

Від Ібн Умара передається, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

خَيْرُ النَّاسِ أَنْفَعُهُمْ لِلنَّاسِ

«Кращі серед людей — це ті, хто найбільш корисний іншим» (Табарані).

Любов Аллаха — це високий ступінь і пошана, якої досягають тільки ті, кого Аллах направив по правильному шляху. Хіба опиниться чоловік нещасним, якщо він заслужив любов Аллаха і Його довольство? Тому, кого полюбив Аллах, відкриються двері щастя, спокою, милості і Раю, а хіба можна бажати понад цього?

Любов Аллаха досягається не через лінь чи бездіяльність, навпаки, через труднощі і випробування. Якщо ти позбавиш свого брата від печалі , покривши його борг або вирішивши його проблему, це наблизить тебе до Аллаха. Сьогодні Умма Мухаммада ﷺ відчуває страждання і перебуває у важкому стані, і якщо ти позбавиш її від проблем, то заслужиш любов Аллаха. Наскільки Умма потребує тебе і наскільки ти потребуєш любові Аллаха і Його милості? Умма потребує того, хто виведе її із мороку капіталізму до світла Ісламу і його справедливості! Наскільки ж Умма потребує тебе, щоб ти вів діяльність разом з тими, хто працює на шляху встановлення Халіфату і законів Ісламу на землі!

О, Аллах, прискор час Праведного Халіфату , де правління буде здійснюватись за методом пророцтва. Цей Халіфат об’єднає усіх мусульман і позбавить Умму від страждань. О, Аллах, осяй землю Своєю милістю! Амінь!

До наступних зустрічей, дорогі брати, на нашій передачі «Разом з благородним хадісом». Нехай збереже вас Аллах, Ассаляму алейкум ва рахматуллахі ва баракятуху!

 

Абу Марьям

Головне меню