Глава Центрального офісу Хізб ут-Тахрір спростовує вигадки сайту «Ван Індія»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

В ім'я Аллаха - Милостивого і Милосердного

На сайті «Ван Індія» 22.04.2016 опубліковано статтю журналіста Вікі Нанджаба, яка містить ряд образ на адресу Хізб ут-Тахрір. Посилаючись на джерела індійської розвідки, він пише, що вони встановили зв'язок між осередками Хізб ут-Тахрір в Бангладеш та Індії, які планували здійснення серії нападів на індійські збройні сили в декількох регіонах Індії.

Глава Центрального офісу Хізб ут-Тахрір Усман Баххаш відправив сайту лист зі спростуванням вигадок журналіста, в якому говориться наступне:

1 - Хізб ут-Тахрір є політичною партією, діяльність якої спрямована на встановлення Держави Халіфат за методом пророкування, строго дотримуючись шляху Пророка ﷺ в докорінній зміні, тобто ведучи ідеологічну і політичну боротьбу. Фізична боротьба абсолютно не є способом для здійснення цілей Хізбу.

2 - Відповідно, у партії відсутні збройні угруповання або осередки, ні в Індії, ні в будь-якій іншій країні.

3 - Автор спирається на джерела індійської розвідки, які стверджують, що Хізб ут-Тахрір "з січня місяця готується здійснити серію атак у великих містах Індії, де метою є військові індійські підрозділи. Служба розвідки попередила про ці плани керівників служб безпеки в двадцяти трьох містах Індії, вимагаючи посилити системи безпеки, розцінюючи наміри партії рівносильними оголошенню війни Індії». Це - брудна і необґрунтована брехня, і немає ніяких доказів, що підтверджують це твердження. І, як ми говорили раніше, партія не має збройних угруповань, і ці вигадки є результатом або хворої уяви, або безсовісної брехні.

4 - Довга історія суто політичної спрямованості партії, яка налічує понад шість десятиліть, є найяскравішим доказом того, що вона не веде фізичної боротьби, і її боротьба не пов'язана з політичними інтересами партії, які суворо пов'язані з проходженням шляху Пророка (с.а.с .) у встановленні держави Халіфат.

5 - Єдиною зброєю партії і її послідовників є тверда віра у Всевишнього Аллаха і Його допомога, а потім - слідування слову істини і наша готовність надати нашу ідею всьому світу. Ми обговорюємо в дебатах ідею з будь-ким, хто серйозний і щирий. І якщо він побажає, то прийме наш заклик, а якщо ні, то відмовиться. У нас немає коштів, щоб підкупити його, і ми не використовуємо насильство, щоб змусити його дотримуватися того, до чого закликаємо ми, а також ми не публікуємо брехні на адресу інших.

Газета «Ар-Рая»
20 Раджаб 1437
27.04.2016

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню