Палестинська влада, втративши усілякий сором перед Аллахом та Його рабами, продовжує заарештовувати носіїв заклику до істини!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Палестинська адміністрація продовжує утримувати під вартою сорокасемирічного Махмуда Авду.

Він був заарештований 21 січня після поширення прес-релізу партії «Хізб ут-Тахрір» відносно промови голови палестинської автономії Аббаса і Центральної ради Палестини, де партія засудила проявлену ними позицію, яка полягає у здачі Палестини, її народу та святинь та у ствердженні на її території єврейського утворення.

Влада, замість того, щоб засоромитись, нарешті, від лих, зубожіння та нестерпного життя, які вони накликали на народ, і від втрати благословенних територій, продовжують відчайдушно дотримуватись фараонівських методів, усугубляючи тим самим, і без того наявний параліч через їх вороже налаштовану політику змов та репресій, за якими відбудеться найгірше, що може бути у Дунья та в Ахіра.

قَالَ فِرۡعَوۡنُ مَآ أُرِيكُمۡ إِلَّا مَآ أَرَىٰ

«Фараон сказав: «Я вказую вам лише на те, що сам вважаю за потрібне» (40:29).

Саме носії заклику, які встали на шлях протистояння колонізаторським проектам та закликають Умму всунути свої армії на звільнення усієї Палестини та очищення аль-Аксы від бруду окупантів — саме вони виражають справжні погляди та почуття Умми. Вони звуть до благу та до істини, спонукають Умму до встановлення своєї релігії і, не боячись засуджень, жертвують собою заради вдоволення Аллаха. Злочинні режими, які зрадили Аллаха, Його Посланця ﷺ, права мусульман та носіїв заклику, неодмінно будуть відповідати за свої злодіяння. Ми говоримо це не необачно, а будучи повними переконання у тому, що Аллах Аль-Кахір неодмінно виконає свою обіцянку дарувати перемогу Своїм друзям та принизити Своїх ворогів! Зовсім скоро ми побачимо це своїми очами, з дозволу Аллаха!

Палестинській адміністрації варто схаменутись, відпустити брата Авду та усіх щирих палестинців і припинити пригноблювати вшанований народ — адже строк, який Аллах відводить пригноблювачам, дуже малий, як би він не здавався їм довгим, а їх та їх манію величі чекає гірший кінець!

۞لَّئِن لَّمۡ يَنتَهِ ٱلۡمُنَٰفِقُونَ وَٱلَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٞ وَٱلۡمُرۡجِفُونَ فِي ٱلۡمَدِينَةِ لَنُغۡرِيَنَّكَ بِهِمۡ ثُمَّ لَا يُجَاوِرُونَكَ فِيهَآ إِلَّا قَلِيلٗا ٦٠ مَّلۡعُونِينَۖ أَيۡنَمَا ثُقِفُوٓاْ أُخِذُواْ وَقُتِّلُواْ تَقۡتِيلٗا

«Якщо лицеміри та ті, чиї серця уражені недугою, і ті, хто поширює чутки у Медині, не облишать, то Ми неодмінно допоможемо тобі здолати їх, і тоді вони будуть сусідити з тобою тут зовсім недовго, будучи проклятими. Де б ви їх не знайшли, їх будуть хапати та безжально вбивати» (33:60,61).

Газета «Ар-Рая»
31.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню