США в обмін на «фінансову допомогу» вимагають від палестинського народу здати країну та святині

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

США прийняли рішення обмежити фінансування палестинського та йорданського відділ Близькосхідного агентства ООН по наданню допомоги палестинським біженцям та організації робіт (БАПОР) до виконання певних умов.

Як повідомляє «khbrpress.net», про це стало відомо йорданській газеті «Alghad» від своїх джерел в агентстві БАПОР.

Згідно повідомленню, для відновлення фінансування американці висунули перед агентством дві наступних умови:

— змінити учбову програму у школах при БАПОР і «викреслити усе, що стосується права на повернення та проблеми палестинських біженців»;

— припинити асоціювання аль-Кудса з бажаною столицею держави і вилучити із програми усе , що стосується протистояння єврейській окупації та палестинського опору.

Поруч з цим, серед американських умов є також «скасування заходів та акцій, пов’язаних з палестинською проблемою та приурочених таким подіям, як декларація Бальфура, Накба (вигнання біля 725 тисяч палестинців у 1948р.), «ізраїльська» агресія 1967 року та інші , а також припинення будь-яких політично скерованих заходів».

16 січня Державний департамент США по спливанню декількох годин після того, як президент США Дональд Трамп пригрозив зупинити фінансову допомогу палестинцям, заявив, що скорочує допомогу БАПОР на 65 мільйонів доларів. Білий дім направив $60 млн. на фінансування агентства із $125 млн. обіцяних засобів.

«Ар-Рая»: це факт доводить те, що гроші, які надає Америка палестинському народу, — отруйні, а зовсім не «гуманітарні допомога»,як вона заявляє. Навпаки, в обмін на них палестинський народ та мусульмани повинні продати свою землю та відмовитись від однієї із найважливіших для них проблем, тобто здати Палестину, аль-Кудс та мечеть аль-Аксу і визнати єврейське утворення з його награбованими територіями. Поки Америка виснажує багатства країн Перської затоки, на чолі яких стоїть Саудівська Аравія, 20 квітня 2017р. яка пообіцяла «перекачати» 460 млрд. доларів у казну «такої, що бідує» Америці, остання то обдаровує народ Палестини, то дражнить його цими грошима , які по праву належать йому. Нехай знають у Вашингтоні про те, що палестинський народ погодиться з долею, але не буде терпіти приниження! Він відмовляється здавати благородні землі та святині і буде захищати їх, незважаючи на зрадництва людей із палестинської адміністрації, які ось-ось згинуть,з волі Аллаха.

Газета «Ар-Рая»
14.02.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню