Йорданський суд державної безпеки виніс несправедливе рішення у відношенні професора Мутасіма ас-Саліма

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Йорданський режим продовжує переслідувати членів Хізб ут-Тахрір та інших прибічників істини.

Він плете свої підступи за допомогою фіктивних судових засідань у так званому «Йорданському суді державної безпеки», рішення якого попередньо приймаються у департаменті зла, що заходиться в Аммані у районі Аль-Джандавил. Він веде війну проти носіїв заклику, які виступають за відновлення ісламського образу життя шляхом ідейної і політичної боротьби.

Він безпідставно звинувачує членів Хізба у підбурюванні до руйнування державною устрою, оскільки звинувачення лише у приналежності до Хізб ут-Тахрір не утамовує їх ненависті до Ісламу і до його проповідників. У середині вранці, 24 жовтня 2018 року, Суд держаної безпеки засудив г-на Мутасіма ас-Саліма, який був затриманий більше десяти місяців назад, до трьох років позбавлення волі лише за те, що він говорив: «Мій Господь — Аллах», — у повному сенсі цього слова.

У відношенні цього жахливого злочину інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії заявляє: «Ми у Хізб ут-Тахрір заявляємо, що такі несправедливі вироки з метою збити зі шляху Аллаха не завадять нам продовжувати сумлінно старатися у діяльності по встановленню Праведного Халіфату за методом пророцтва. Нам досить Аллаха, і який чудовий цей Попечитель та Хранитель! Аллах превище усіх тиранів!».

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню