Ісламська Умма володіє усіма якостями для розвитку і піднесення

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Ісламська Умма не відчуває недоліку в матеріальних ресурсах, щоб жити з гідністю і честю. У неї немає проблем з розробкою програм, стратегією і методів. Умма здатна освоювати сучасні технології і розвивати їх, про що свідчить потік мусульманських вчених в західні країни.

Проблема Умми полягає в тому, що вороги позбавили її політичної волі за допомогою продажних правителів і політиків. Також її проблема полягає в тому, що деякі дурні харчуються об’їдками хворої західної просвіти. Тому основою , на якій буде будуватись учбова програма, є ісламська акида. Усі учбові матеріали і методи навчання будуть подаватись таким чином, щоб не було відхилення від основи. Політика освіти в Ісламі скерована на формування ісламської аклії і нафсії, тобто на формування ісламської особистості. Так само першочергово будуть вдоволені основні потреби людини, як і будуть надані можливості вдовольняти другорядні потреби на високому рівні.

Хізб ут-Тахрір видав книгу, де детально роз’яснив політику освіти в Халіфаті, під назвою «Основи системи освіти в державі Халіфат», і кожен бажаючий може ознайомитись з нею на офіційному сайті партії. Дана політика призначена тільки для держави Халіфат, до якому прагне Хізб ут-Тахрір. Ми закликаємо мусульман скинути злочинні маріонеткові режими і встановити Другий Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва.

 

25 Сафара 1444 р.х.
21 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню