Тільки в Ісламі жінка набуде права і високе положення

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Ми бачимо, як ліберальні держави на Заході і не тільки переживають кризу за кризою з величезними соціальними і моральними проблемами. Насильство у відношенні жінок і багато розлучень — це норма для цих країн.

Згідно даним Європейської Комісії, кожна третя жінка в ЄС піддавалась насильству, а кожна друга — сексуальним домаганням. У Франції кожні три дні жінку вбиває нинішній чи колишній партнер («The Guardian», 2019), у той час як в Америці кожен день через домашнє насильство гине біля 3 жінок (міністерство юстиції США).

Ми говоримо, що єдиний спосіб побудувати світле майбутнє для жінки — це правильне і повне запровадження законів Ісламу. Той, хто вивчить ці закони об’єктивно, без колоніальних міфів і брехні, виявить, що Іслам надав надійну, підтверджену часом систему, яка вшановує жінку в суспільстві і захищає її від насильства. Всевишній Аллах наділив жінку політичними, економічними, освітніми, соціальними правами. Правителю не дозволяється скасовувати чи змінювати ці права, адже таким є рішення Аллаха, і воно не підлягає обговоренню.

 

16 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
12 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню