День народження Пророка ﷺ — можливість відновити з ним заповіт

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Управління людьми на основі Ісламу не вимагає від нас чуда, і ми не повинні очікувати нового пророка, який поверне Умму до колишніх часів, адже Посланець Аллаха ﷺ був печаткою пророків і Посланців.

Всевишній Аллах сказав:

الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الإِسْلاَمَ دِيناً

«Сьогодні Я заради вас вдосконалив вашу релігію , довів до кінця Мою милість до вас і схвалив для вас у якості релігії Іслам» (5:3).

Сьогодні від нас вимагається відновити метод Посланця Аллаха ﷺ у зміненні реальності невір’я і многобожжя на реальність Ісламу. За допомогою ретельного вивчення пророцького життя ми прийдемо до цьому методу. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

عَلَيْكُمْ بِالصِّدْقِ فَإِنَّ الصِّدْقَ يَهْدِي إِلَى الْبِرِّ، وَإِنَّ الْبِرَّ يَهْدِي إِلَى الْجَنَّةِ، وَمَا يَزَالُ الرَّجُلُ يَصْدُقُ وَيَتَحَرَّى الصِّدْقَ حَتَّى يُكْتَبَ عِنْدَ اللَّهِ صِدِّيقاً

«Будьте правдиві, адже правдивість приводить до благочестю, а благочестя приводить до Раю. Якщо чоловік безупинно говорить істину і дотримується істини, то у Аллаха буде записано, що він — правдивий».

День народження Пророка ﷺ — це нагадування і можливість відновити заповіт з ним, адже він — наш ватажок і заступник в День Воскресіння. Сьогодні наші правителі змагаються у відкритті храмів для індусів і многобожників, у той час як Посланець Аллаха ﷺ вивів людей із мороку омани до світлу істини. Йому ﷺ був ниспосланий Коран, і за його допомогою він боровся проти брехні і невір’я , і він зруйнував ідоли і престоли тиранів. Чи прокинеться Умма від цього глибокого сну і невігластва, і чи зробить вона Мухаммада ﷺ своїм ватажком і заступником?

 

23 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
19 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню