Палестинцям варто було б стерегтись тріади зрадників — правителів Єгипту, Йорданії і Саудівської Аравії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Палестинський народ повинен знати, що у його відношенні готується великий злочин і зрадництво, який не уступає угоді в Осло, не відрізняється від зрадництва у 1948 році і 1967 році.

Цей злочин і зрадництво, можливо, гірше колишніх. Але цього разу він буде скоєний правителями Єгипту, Йорданії і Саудівської Аравії. До них також примкнуть жалюгідні представники палестинської влади. Тому ми застерігаємо народ Палестини від прийняття участі у цих іграх і прояву довіри якій-небудь стороні . Палестинська автономія та інші уряди мусульман настільки часто беруть участь у зрадницьких угодах, що зрадництво і приниження стало їх якістю. Америка та інші вороги Ісламу як нібито говорять, або мусульмани погодяться на приниження, спаплюження святинь, розграбування багатств і підкорення зрадникам, або на них чекає загибель і руйнування.

Вороги Ісламу напали на нашу релігію, дітей, честь і святині . Усі ці злочини кояться за допомогою змовників-мусульманських правителів. Єдиний спосіб позбутися від приниження — взятися за вервь Аллаха, зректись від злочинців і зрадників і покласти рішення палестинської проблеми на плечі Ісламської Умми, яка після встановлення Праведного Халіфату повинна відправити ту допомогу свої армії і звільнити благословенні землі.

Треба покладатись лише на Всесильного і Могутнього Аллаха, а потім — на Умму, яку Аллах обрав для своєї релігії. Умма сьогодні спотикнулась і впала, але підняти її знов на ноги прагнуть благочестиві чоловіки і жінки. Нам обіцяна допомога Аллаха і повернення Халіфату у Байт аль-Макдіс.

إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ فِي ٱلۡحَيَوٰةِ ٱلدُّنۡيَا وَيَوۡمَ يَقُومُ ٱلۡأَشۡهَٰدُ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям і віруючим у мирському житті і у той день, коли предстануть свідки» (40:51).


Огляд новин «Ар-Рая»
10.04.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню