Пропозиції про відставку Башара без будь-якого судового переслідування за скоєні злочини є нічим іншим як глузування над пролитою кров’ю шахідів, вашою честю та релігією

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Міжнародна конференція «Друзі Сирії» під керівництвом міністра закордонних справ країни відбулася 24/02/2012 у столиці Тунісу.

У форумі прийняли участь представники більше ніж 70-ти країн, зокрема, присутніми були  міністри  закордонних справ Британії, Франції, Німеччини, США, Туреччини, арабських країн. На порядку денному було обговорення шляхів припинення масових вбивств сирійським режимом. Москва та Пекін відмовились взяти участь у конференції, показавши тим самим прихильність до свого курсу на підтримку злочинного башарівського режиму. В остаточній декларації, яка була прийнята по результатам  зустрічі, сторони заявили про необхідність прийняття політичного рішення стосовно сирійської кризи. При цьому Ліга арабських країн  звернулась до груп та особистостей, які є представниками сирійської  опозиції, зібратися у новій зустрічі, яка включала б у себе усі боки, задля обговорення координаційного механізму, публікації нової декларації про передачу влади у Сирії, необхідності прихильності  курсу до побудови громадянського уряду у майбутньому, який подбає про права релігійних меншостей.  

Варто особливо відзначити, що дана конференція представляє собою ніщо інше як нову гілку у мережі міжнародної боротьби за вплив у Сирії. Навіть, якщо перші кроки, які мали  на меті швидке скинення асадівського режиму та які включали до себе збільшення тиску на сирійський режим, були здійснені Францією, Америка швидко перехопила ініціативу.  Їй вдалося добитися того, що усі рішення по сирійському питанню  були розпливчастими  та  політично слабкими, які претендували саме найбільше – це на заклик до сирійського режиму прийняти гуманітарну допомогу. У той же час, подібні рішення надали зеленого світла Башару та його приспішникам продовжити геноцид свого народу, який останніми місяцями вилився у форму систематичного артобстрілу жилих кварталів у ряді міст країни.

Башару  Асаду дали зрозуміти, що у його злочинах його підтримує не лише Китай, але і Америка, якій вдалося підвести усі свої рішення та резолюції по сирійському питанню в інтересах Асада. Також  Америка задіяла своїх «сателітів» у регіоні, таких як Іран,Туреччина, Ірак, Ліван задля здійснення контролю над тим, щоб ситуація у Сирії  і надалі проходила  по її сценарію та на її користь. Можна з повною упевненістю заявити, що, маніпулюючи  різноманітними «міжнародними» рішеннями та резолюціями, Америка відтягує рішення кризи, до «дозрівання» гідної заміни Башару, який і замінить нинішнього президента-агента, який вірно відслужив свій строк, та іншого такого ж самого. Це і буде рішенням, за допомогою якого Америці вдасться  провести  мирну передачу  влади, як їй здається, і вдасться  уникнути судових переслідувань Асада за його злочини. Стосовно ж Національної Ради, то голова Держдепу США Х. Клінтон охарактеризувала її  як «правдивого представника сирійського народу», що каже про те, що американська адміністрація відмовляється ставити  карти  на дану організацію у даний час і чекає на її подальше «дозрівання», про що буде повідомлено більш довірливими заявами на адресу Національної Ради.      

Мусульмани Сирії!

Учасники конференції «Друзі Сирії», не є друзями взагалі, а вони є клятими ворогами, які будують свої стосунки на підґрунті своїх інтересів. Результати, яких було досягнуто на даній конференції, вказують на існування зовнішньої змови проти вас. Пропозиція про відставку Башара без будь-якого судового переслідування за скоєні злочини є нічим іншим як глузуванням над пролитою кров’ю шахідів, вашою честю та релігією.

Всевишній Аллах наказує вам шукати допомогу лише у Нього Одного, а не у Америки та Європи, що є забороненим. Всевишній Аллах наказує вам дотримуватися Його Шаріату та метода Пророка (с.а.в.) у справі змінення порочної реальності, а не рішень Совбезу ООН та законів міжнародного права, що також є забороненим. Ісламу досить достатньо задля єдності мусульман та їх порятунку не лише у Сирії, але і у всьому світові.

Ми, ХТ, протягом усього нашого шляху несення заклику у Сирії та решті мусульманських країн, пережили найтяжче, що можна було  пережити. Але і це не примусило нас відійти від Шляху Пророка (с.а.в.) ані на крок.  Жодного разу ХТ не подейкував про те, щоб здатися реальності та прийняти рішення не із Шаріату. ХТ закликає вас до зусиль, віри, правди та прихильності у справі встановлення другого Праведного Халіфату. Ми прохаємо Всевишнього, щоб ісламська держава була установлена серед вас і з вашою ж допомогою.
 
Ми, у ХТ, закликаємо віруючих, які повстали проти злочинного режиму, бути щирими у вашій справі. Ми  звертаємось до тих, хто має силу серед мусульман, надати допомогу своїй релігії, захистити родини мусульман, добре підготуватись до прийняття влади та скинення асадівського режиму, щоб ми разом здійснили обіцянку Пророка (с.а.в.) про установлення праведного Халіфату. Хай буде місцем його встановлення Шам! І у благодаті буде той, хто взяв участь у його встановленні.  

Всевишній сказав: 

 ۚوَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

 «Аллах владний  робити свої справи, але більшість людей не знає про це». (12:21).

Хізб-ут-Тахрір Сирія    
3 Рабиъ аль-Ахыр 1433 р.х.    
25/02/2012

Головне меню