Вища міра покарання кожному, хто відкидає раболіпство перед міжнародним порядком

Сирія
Друкарня

Військові літаки сирійського режиму 4 квітня нанесли авіаудар по місту Хан-Шейхун у провінції Ідлиб із застосуванням отруйних газів, що призвело до загибелі більше ніж сімдесяти людей, а сотні отримали поранення внаслідок отруєння повітря. Кількість жертв продовжує зростати.

О мусульмани благословенного Шаму!

Використання тираном Шаму забороненого міжнародною спільнотою отруйного газу говорить про те, що тиран відчуває себе в абсолютній безкарності, а це, у свою чергу, «окриляє» людину на скоєння будь-яких злодіянь. Якщо б вбивця не отримав зелене світло від міжнародної спільноти, то не наважився б ані на який злочин. Безперечно, тиран — усього лише передова лінія боротьби міжнародного порядку, його інструмент утискання. Хіба іще не ясно для тих, хто мчить слідом за міжнародною спільнотою та запропонованими їм планами врегулювання, що вони мчать за міражем? Або вони сліпі?

Ганебне застосування отруйної речовини зарін проти мирних жителів рівносильне вироку до масової страти жителів звільнених від сил режиму територій, особливо у мить, коли тиран зібрав усіх «засуджених» в одному місці, щоб якомога швидше покінчити з ними. Таке положення справ говорить про те, що ми перейшли на новий етап, який вимагає від нас іще більше сумлінної невідкладної роботи, далекої від міжнародної спільноти, у чиїй змові проти нас ми неодноразово впевнились. І не лише у змові; міжнародна спільнота — наш головний вбивця. Усі загони революціонерів повинні прийняти на себе відповідальність та серйозно діяти для того, щоб покінчити зі змією терору, що поширює скрізь свою отруту. Усім арміям Ісламської Умми, на чиїх очах відбувається масова різанина сирійського народу, необхідно прийти до руху та скинути цих віроломних правителів, які непохитно стоять перепоною проти перемоги народу Шаму, і навпаки, навіть беруть участь у вбивствах без усілякого страху за те, що їм доведеться за усе відповісти. Положення даних правителів — таке ж саме, як і положення тирану Сирії: вони — агенти Заходу, їх встановив над нами Захід. Вони — такі ж тирани та пригноблювачі,мовчання перед їх обличчям не убереже їх від гніту.

وَٱتَّقُواْ فِتۡنَةٗ لَّا تُصِيبَنَّ ٱلَّذِينَ ظَلَمُواْ مِنكُمۡ خَآصَّةٗۖ وَٱعۡلَمُوٓاْ أَنَّ ٱللَّهَ شَدِيدُ ٱلۡعِقَابِ

«Бійтесь спокуси, яка уразить не лише тих із вас, хто був несправедливий. І знайте, що Аллах суворий у покаранні» (08:25).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Сирія
Вівторок, 07Раджаба 1435 р.х.
04.04.2017 р.
№ 017 / 1438 х.

Головне меню