Генерал Каяні бере участь у змові з США та Британією під назвою «війна з терором», одночасно переслідуючи незгодних всередині країни

Британія
Друкарня

Лондон, Британія, 20 березня 2010р. – Голова  штабу озброєних сил Пакистану Генерал Каяні сьогодні  зустрівся з представниками Міністерства оборони Британії та обговофрив подальшу співпрацю у війні з терором в Афганістані, у той час, коли він переслідує офіцерів в озброєних силах Пакистану, які викривають цю зрадницьку змову.   

Таджі Мустафа, офіційний представник  Хізб-ут-Тахрір у Британії, прокоментував візит Каяні наступними словами: «У той час, коли інтервенція США та Британії  до Афганістану продовжує дестабілізувати Пакистан, коли це вторгнення призвело до загибелі  16-ти громадянських осіб в Афганістані на минулому тижні, Каяні, Зардарі, Гілані  та Паша продовжують допомагати  інтервенції,  втілюючи політику, ідентичну політиці Мушаррафа, підтримуючи колоніальні сили проти Ісламу та Пакистану.  Ці підступні  правителі  передали територію та повітряний простір, військову інфраструктуру  та служби  розвідки до рук колоніалістів, а коли щирі офіцери та решта інших мусульман виступають проти їх зрадництва, їх викрадають, катують та переслідують у  військовому суді.

Йдеться про питання доктора Аафії Сиддикі або Реймонда Девіса, або про питання нападу на блокпост Салала або про питання вбивства тисяч громадян внаслідок атак беспілотників -  ці правителі-запроданці завжди виступають проти Умми та боці західних колоніальних сил».

«Каяні та решта правителів-зрадників розпочали полювання на щирих офіцерів у лавах озброєних сил Пакистану у спробі примусити замовчати найгучніший та найпотужніший голос, який виступає проти американського панування у Пакистані. Руками Каяні та Паші Америка хоче примусити замовкнути таких офіцерів як бригадир Алі, переслідуючи їх у військовому трибуналі. Насправді, саме такі офіцери – зрадники як Каяні та Паша, повинні підпасти під переслідування у військовому суді за їх відкриту змову з Британією та Америкою, а також за їх зрадництво Аллаха (с.а.в.), Мухаммада (с.а.в.) та Умми».   

Зміни не можливі шляхом так званої демократії, яка привела корупціонерів до влади. Справжні зміни можливі лише  шляхом встановлення Халіфату, який припинить американське панування у Пакистані, вижене  їх сили та спецслужби із країни, зачинить їх посольства, зіб’є їх безпілотники та вчинить суд над Зардарі та Каяні за їх зрадництво».  
 
Хiзб ут-Тахриiр Британiя
Середа, 12 Джумад'иль Аууаль 1433
4 Квітня 2012

Головне меню