«У соту річницю руйнування Халіфату... встановіть його, о, мусульмани!»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір запускає кампанію

Ось і повернувся місяць Раджаб, нагадуючи нам, що трагедія руйнування Халіфату усе іще не закінчилась. Мусульмани поки що не відновили ту державу, яку їм у спадок залишив Пророк ﷺ. З тих пір, як злочинець Мустафа Кемаль зруйнував Османський Халіфат у 1342 році хіджри, що відповідає 1924 року, з усіх боків Ісламську Умму оточили лиха.

Сьогодні річниця руйнування Халіфату перегорнула свою 100-ту сторінку, доповнивши сторіччя, на протязі якого Ісламська Умма була позбавлена можливості застосовувати Шаріат. Поглянувши на останні сто років історії мусульман, ви побачите усю важкість трагедії, яку Ісламська Умма пережила за цей час — невпинні страждання, що перемежаються лихами, яких Умма ніколи раніше не бачила.

По дорученню аміра Хізб ут-Тахрір, великого вченого Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти, нехай збереже його Аллах, Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір разом з усіма послідовниками партії по усьому світу запустив глобальну кампанію з метою долучити Ісламську Умму до діяльності по встановленню Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Більше того, за допомогою цієї кампанії Хізб ут-Тахрір бажає притягти увагу людей, які володіють владою і силою в Ісламській Уммі, нагадуючи їм про їх обов’язок і закликаючи їх підтримати партію, щоб знов підняти релігію Аллаха за допомогою встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір також закликає усі засоби масової інформації, особливо мусульманські, стати помічниками у благій справі і взяти участь у висвітленні цієї кампанії, внісши свою лепту у встановлення Халіфату, до якого прагне Ісламська Умма.

З іменем Аллаха ми запускаємо кампанію під назвою «У соту річницю руйнування Халіфату... встановіть його, о, мусульмани!» і сподіваємось на допомогу і підтримку Аллаха у цій справі.

#أقيموا_الخلافة
#ReturnTheKhilafah
#YenidenHilafet
#خلافت_کو_قائم_کرو 

 

Салахуддін Адада
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
№ 022/1442 х.
Субота, 1 Раджаба 1442 р.х.
13.02.2021 г.

Головне меню