Завершення кампанії «У пам'ять про трагічну дату розпаду Халіфату... встановіть його знов, о, мусульмани!»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

За допомогою Аллаха Всевишнього ми сьогодні завершуємо всесвітню кампанію, проведену Центральним інформаційним офісом Хізб ут-Тахрір по вказівці вченого Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти,аміра Хізб ут-Тахрір, з нагоди трагічної дати скасування Халіфату.

Дана кампанія була проведена при підтримці членів Хізб ут-Тахрір і помічників заклику встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Кампанія почалась демонстраціями та інформаційними виступами у деяких країнах. У зв’язку з тим, що більшість країн, в яких як проводилась кампанія, продовжують страждати від коронавірусу, дані дії проводились згідно з запобіжними заходами з метою безпеки суспільства. Проводились демонстрації, відеозвернення, заклики до громадськості, семінари, інтерв’ю у прямому ефірі, лекції і виступи, які публікувались і транслювались на веб-сайтах і в засобах масової інформації.

Виступи і зібрання проводились перед історичними пам’ятниками Халіфату в мусульманських країнах, щоб виразити важливість цієї дати, ступінь прагнення Умми до повернення втраченого і до об’єднання, а також до усунення усіх перешкод, які заважають її єдності, розставлених колись колонізаторами. Мета виступів полягала у тому, щоб спонукати мусульман повернути свою колишню велич, запровадити Шаріат і встановити державу, яка буде піклуватись про їх справи належним чином, захистить їх від нападок ворогів, піднесе стяг таухіда на їх землях так само, як його піднесли у перший раз Пророк ﷺ і його благородні сподвижники, встановивши першу державу мусульман, під правлінням якої мусульмани незабаром розгромили найсильніші імперії того часу, — Персію і Візантію, — поширивши Іслам з його закликом, будучи по праву кращою Уммою, виведеною для людей.

Кульмінацією цієї кампанії стала промова аміра Хізб ут-Тахрір — нехай береже його Аллах, — в яку він вклав великий зміст, звертаючись до Ісламської Умми і нагадуючи їй про її великий обов’язок — обов’язок встановлення Халіфату, надаючи на те шаріатські докази і пояснюючи значущість цієї справи не тільки для Ісламської Умми, але і для усього людства.

Заклики і звернення, звернуті на виступах, семінарах, симпозіумах, в брошурах і т.д., були у цілому прямим зверненням до Ісламської Умми та до її армій повернути славу і велич, які були у нас раніше при державі Халіфат і правлінні Шаріату. У процесі заклику Хізб ут-Тахрір пояснив метод, згідно якому можна виконати усе це. Втім, він і зараз продовжує звертатись до Умми, бажаючи позбавити її від залежності перед штучними режимами невір’я, нав’язаними їй невірним західним колонізатором.

Таким чином, ми, співробітники Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, звертаємось з усією щирістю до мусульман, які бажають блага Ісламу і ведуть діяльність у ЗМІ, і просимо їх взяти участь у поширенні цієї інформації, мета якої — досягти вдоволення Аллаха, а також взяти участь у заклику до відновленню величі мусульман, у заклику до встановленню Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва.

 

Інженер Салахуддін Адада
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір

Прес-реліз Міжнародній конференції: «О Мусульмани! Встановіть Халіфат в соту річницю від дня руйнування!»

28.07.1442 р.х.
13.03.2021

Головне меню