Захід без мусульман — це безплідні мрії правих сил

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

На тлі фашистських, нацистських та вкрай правих націоналістичних гасел, які підсилились на Заході,зо завершились приходом Трампа до влади в Америці, а потім — і практичними заходами, прийнятими Трампом проти мусульман, який пригрозив збільшити ці заходи та виконати обіцянки, які були дані подібними рухами в Європі, у випадку їх приходу до влади, на тлі зростаючих вбивств та поганого відношення до мусульман, виникає велике питання, яке охоплює майже усі ці моменти:

Якою буде доля мусульман на Заході? Вони будуть вислані ? Вони будуть спалені? На них очікує розправа? Або ж вони піддадуться гонінням і через страх будуть вимушені переселитись? Або Захід зможе інтегрувати більшу частину із них у своє суспільство , лякаючи їх смертю або висилкою, як це траплялось в Андалусії до того?

Насправді, ставити питання з цього приводу — це велика омана. І метою цих вищезгаданих заходів є досягнення перемоги над мусульманами без бою.

Що стосується реальних питань, про які знають політики та мислителі на Заході, але не насмілюються задати їх і намагаються приховати їх за загрозами правих сил, то вони полягають у наступному:

Чи насправді Європа може фізично вижити без мусульман?

Чи може Захід матеріально компенсувати мусульман?

Потім, хто виявиться переможцем і хто — тим, хто програв, якщо Захід та Схід відокремляться один від одного?

Щоб відповісти на це питання, необхідно розглянути факти подалі від ілюзій правих сил.

Для того, щоб життя продовжувалось у будь-якій країні, необхідно, щоб приріст населення складав 2,11 дітей на родину. Статистичні дані говорять, що приріст населення в Європі у цілому, згідно статистики 2007г., — не більше 1,38. І треба під час перепису населення порахувати цуценят та дітей разом, щоб отримати належні показники — 2,11!

Незважаючи на усі спроби та матеріальні стимули, якими Європа хотіла заохотити родини для збільшення народжуваності, усе ж таки вплив матеріальної, егоїстичної, позбавленої почуття відповідальності за інших капіталістичної думки зробило європейських жінок стерильними, а рід чоловіків — такими, що не мають продовження.

Щоб уникнути неминучої смерті Європі більше нічого не залишалось зробити, окрім як зустрічати мігрантів. Усе одно, чи хоче вона цього чи ні, погляд на демографічну світу говорить, що мусульмани єдині у цьому світі здатні експортувати частину своїх людських ресурсів, щоб рятувати Європу від цієї неминучої смерті.

Хвала Всевишньому, Який принизив тиранів та Який зробив зцілення хрестоносної Європи у тому, що вона вважає причиною хвороби . І хвала Аллаху, Який повторив чудо Муси (мир йому) у палаці фараону.

Що стосується відповіді на питання про матеріальну компенсацію, то хтось може сказати, що перевага Заходу перед мусульманами з точки зору сили, можливостей та панування може штовхнути його до того, що він захоче позбутися від мільйонів мусульман, не боячись того, що йому доведеться заплатити за це якусь ціну. Насправді, це — найчистіша дурниця. Західні мислителі та політики знають, що ступінь достатку та прагнення з їх боку до високого рівня життя урівнює баланс сил та баланс страху. Потім мусульмани на Заході — не підкидьки. Навпаки, вони присутні у більшій частині світу. Західні та європейські люди ніколи не будуть насолоджуватись життям, скоївши масову різанину мусульман на Заході. Тим самим вони переріжуть собі життєві артерії — ті артерії, які приховані у багатствах мусульманських країн.

Що стосується останнього питання про те, хто понесе найбільші збитки, якщо відбудеться відокремлення по обопільній згоді і мусульмани покинуть Захід …

Мусульмани повернуться до своїх родин та до своєї країни: вони з усією осмисленістю та досвідом разом з синами Умми почнуть працювати для розвитку їх країни та змінення реальності. Безперечно, це приведе до припинення усіх форм західної присутності у мусульманських країнах.

Що стосується європейців, то вони залишаться на своєму старіючому континенті і будуть бачити лише старих. Вони побачать, як збільшується кількість могил і як швидко зникають будинки, що випромінюють світло.

Права, фашистська, екстремістська думка відома своєю дурістю та слабкістю, незважаючи на її високий голос. Своїми поверховими ідеями праві думають, що слова Джозефа Рєдьярда Кіплінга (1865–1936) у вірші, зміст якого зводиться до того, що:

Захід є Захід, Схід є Схід,

І разом їм не зійтись

вважаються незаперечним фактом. Вони побачать, що ці факти — це те, що сказав Аллах:

﴿إِنَّ الأَرْضَ لِلّهِ يُورِثُهَا مَن يَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ﴾

«Воістину, земля належить Аллаху. Він дарує її у спадок тому із Своїх рабів, кому забажає, і благий кінець уготований богобоязливим» (7:128).

І факти — це те, що сказав Пророк ﷺ:

إِنَّ اللَّهَ زَوَى لِي الْأَرْضَ، فَرَأَيْتُ مَشَارِقَهَا وَمَغَارِبَهَا، وَإِنَّ أُمَّتِي سَيَبْلُغُ مُلْكُهَا مَا زُوِيَ لِي مِنْهَا

«Аллах розстелив переді мною землю, і я побачив її віх сходу до заходу. Воістину, моя община отримає владу над територією, яка була мені показана».

Як сонце Аллаха освітлює Захід та Схід, так і ми віримо, що одного разу Захід та Схід будуть у затінку стяга «Нема бога, окрім Аллаха, і Мухаммад — Посланець Аллаха». І це не важко для Всевишнього Аллаха.

Газета «Ар-Рая»
Написав інженер Ісмаіл Вахвах
Член інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір в Австралії.
25 Джумада аль-уля 1438р.х.
22.02.2017 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню