Хізб ут-Тахрір організував кампанію на підтримку Єрусалиму

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

О армії мусульман! Аль-Кудс — столиця Другого Праведного Халіфату — взиває до вас!

Після заяви Трампа 6 грудня 2017 року про визнання Єрусалиму столицею сіоністського утворення Хізб ут-Тахрір по усьому світу організував кампанію на підтримку аль-Кудса. У своїй діяльності Хізб підкреслив, що Єрусалим, з волі Аллаха, буде столицею Другого Праведного Халіфату, адже Посланець Аллаха ﷺ повідомив про це у благородному хадісі:

هَذَا الأَمْرُ (اَيْ الْخِلَافَة)كَائِنٌ بَعْدِي بِالْمَدِينَةِ ثُمَّ بِالشَّامِ ثُمَّ بِالْجَزِيرَةِ ثُمَّ بِالْعِرَاقِ ثُمَّ بِالْمَدِينَةِ (مَدِينَةُ هِرَقْل)ثُمَّ بِبَيْتِ الْمَقْدِسِ فَإِذَا كَانَ بِبَيْتِ الْمَقْدِسِ فَثَمَّ عُقْرُ دَارِهَا وَلَنْ يُخْرِجَهَا قَوْمٌ فَتَعُودَ إِلَيْهِمْ أَبَدًا

«Ця справа (тобто Халіфат) після мене буде у Медині, потім — у Шамі, потім — на Аравійському півострові, потім — в Іраку, потім — у Константинополі, потім — у Бейт аль-Макдіс (тобто в Єрусалимі). Коли вона буде у Бейт аль-Макдісі, там буде її сила, і ніхто не виведе її звідти».

Також Хізб акцентував увагу на тому, що проблема Палестини та аль-Кудсу — це проблема усієї Ісламської Умми від Індонезії на сході до Мавританії на заході. Заборонено Шаріатом обмежувати цю проблему як проблему арабів або палестинців, тому що благословенна Палестина — це земля Ісламу, це серце Ісламської Умми, яке б’ється! Хізб ут-Тахрір нагадав Ісламській Уммі, а саме — володарям сили, що на їх плечах лежить відповідальність за встановлення Праведного Халіфату, який збере величезну армію для звільнення святинь Ісламу від скверни сіоністського утворення так що не залишиться від них і сліду.

Газета "Ар-Рая"
Інформаційна підтримка кампанії за адресою

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню