Домінування капіталізму у світі — найогидніший злочин проти жінок

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Західні жінки у різноманітних ЗМІ, кінофільмах, ток-шоу виставляються як сильні, успішні та щасливі жінки. Складається відчуття, що їм гарантовано виконання усіх прав, свобод, рівність з чоловіками у заробітних планах та посадах.

Адже по заявам Заходу жінки живуть у цивілізованому світі, де релігія відокремлена від держави, що дозволяє західному суспільству дотримувати усі її права та забезпечити її щасливим життям. Насправді, секуляризм несе в собі заборону на упорядкування життя суспільства законами Всевишнього, ця роль відведена законам людей, що природним чином привело до головування у них матеріальних інтересів.

Капіталізм заохочує людей якомога витонченіше вдовольнити свої бажання, використовуючи у цьому різноманітні матеріальні способи. Люди на Заході змагаються у тому, у кого життя буде більш вільним від різноманітних забобон у виді цінностей та критеріїв, вважаючи це вершиною щастя. Тому ми бачимо, що носія такої ідеї не цікавлять критерії та межі, його не турбує, що, ідучи по шляху вдоволення своїх бажань, він може нанести страждання іншим. Його бажання до головування, насильства, терору та тортурам є невід’ємною частиною його світогляду. Більша частина його мислення скерована на насолоду та вдоволення своїх інстинктів, його аклія — це закони джунглів. Показником успіху у його житті буде наявність різного роду нових, захоплюючих, екстраординарних насолод.

Найбільш яскравою стороною капіталізму є економічна система, де заохочується швидке збільшення багатств з метою отримати велику кількість насолод для сильних мира сього. Що стосується слабких та немічних,і у більшості випадків — це жінки, старі та діти, то вони сприймаються як баласт капіталістичного суспільства, який тягне за собою колосальні економічні втрати. Саме тому у світської людини виникають питання: якщо чоловіки та жінки не будуть втягнуті у цикл економічної системи, не будуть ходить на роботу з 9:00 до 17:00 кожен день, то звідки вони отримують прожиток, де будуть жити? Чи зможуть вони лікуватись, навчатись? Тому з боку держав Заходу та втілюваних систем немає місці турботі щодо проблем суспільства, уся їх мета — це захист індивідуальних свобод окремих осіб та їх інтересів. Що стосується мусульман, то Захід хитрує, заявляючи, що капіталізм — це кладезь знань та економічних можливостей, опускаючи при цьому питання законотворчості.

Насправді, капіталізм — це огидна змова проти усього людства у цілому, і жінок — зокрема. У зв’язку з цим жінки вимушені жити як чоловіки і вважати, що вони отримали сповна свої права,у той час як вони — усього лише товар, яким користується уряд для збільшення попиту та пропозиції на фінансових ринках,виставляючи жінку завжди та скрізь доступною, що примушує чоловіків сприймати їх як предмет насолоди і не більше. Хотілось би перерахувати низку причин, через які у чоловіків Заходу сформувались погляди, де немає місця пошані та повазі до жінок, навпаки, в них міститься схильність до насильства:

— економічні умови у капіталізмі;
— прагнення чоловіків нав’язати своє головування жінкам, позбавивши їх можливості працювати та витрачати свої засоби;
— вимоги рівності нарівні з чоловіками в усьому;
— конкуренція з чоловіками у сфері праці;
— взаємовідносини чоловіків та жінок на рівних;
— постійне збудження інстинкту продовження роду у чоловіків через наготу жінок та статеву розбещеність у суспільстві.

Тому «нещодавні дослідження, опубліковані ООН та мексиканським урядом, виявили лякаючу статистику жорстокого насильства у відношенні жінок, що потягло за собою смерть 2746 жінок в одній лише Мексиці тільки за 2016 р.; у середньому вийшло 7 смертей за один день. Ця цифра відображає збільшення на 18% порівняно з 2015 р., коли було зареєстровано 2324 вбивства жінок» («SkyNewsArabia»).

Захід не обмежився лише поширенням своєї порочної ідеології та законів, він нав’язав своє панування за допомогою правлячих систем, які перешкоджають ідейному відродженню та стабільності у житті:
«Згідно глобальним оцінкам, опублікованим Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВОЗ), кожна третя жінка (тобто 35%) у світі наражається або на фізичне насильство з боку своїх сексуальних партнерів, або наражається на сексуальне насильство з боку чужих чоловіків. Велика кількість насильств коїться статевими партнерами. В усьому світі коїться до 38% жіночих вбивств з боку їх партнерів» (бюлетень ВОЗ, листопад 2016 р.).

«Наприкінці 2016 американські ЗМІ оприлюднили дані, які підтверджують,що насильство у відношенні американських жінок з боку їх родичів лише збільшується. У доповіді роз’яснюється, що із 5 жінок 4 наражались на насильство у родині, і кожен рік майже 5 млн. жінок наражаються на жорстке обходження з боку своїх чоловіків та співмешканців. Із них не менше 3 гинуть від рук чоловіків або партнерів» («SasaPost»).

Підсумок: жінка, яка живе на Заході, відчуває загрозу з боку своїх близьких людей!

Насильство у відношенні жінок є неминучим та природним наслідком суспільств та держав, які живуть за принципом «відокремлення релігії від життя». Закони Заходу застосовуються десятиріччями, але не піклуються про справи людей. Навпаки, капіталізм зробив із людини механізм для фізичного задоволення. І усі зусилля захисників прав жінок не досягли своїх цілей. Так які ж права жінок будуть дотримані, якщо їм постійно загрожує смерть?

Жінка на Заході нещасна та слабка, і цього досить, щоб розпочати вести статистику для числа самогубств. Такі статистики почали вестись, коли у світі почав правити капіталізм.

З іншого боку, західні жінки знайшли вихід в Ісламі та його законах, у результаті чого сотні тисяч жінок прийняли Іслам,щоб:

— зняти окови капіталізму;
— вкусити солодкість віри та цноти;
— зректися від занепадницького образу світського життя;
— зберегти свою моральність;
— отримати свої права на основі законів Шаріату.

Ми повинні пам’ятати, що погляд на життя, людину, Всесвіт або призводить до розумового підйому, або до його занепаду, тому лише Іслам здатен відродити людство. Істинним мусульманкам досить того, що сам Аллах гарантував дотримання їх прав, і вони задоволені своїми зобов’язаннями та пам’ятають, що Посланець ﷺ заповідав обходитись з ними добре, а халіфи завжди були готові відправити величезне військо на їх захист .

 

Газета «Ар-Рая»
Гадат Мухаммад Хамді
16 Рабі ус-сані, 1439 р.х.
03.12.2018 р. 

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню