Суданський режим заарештував офіційного представника та іще чотирьох членів Хізб ут-Тахрір

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Судані Ібрахім Усман Абу Халіль заарештований органами безпеки Судану. Силовики забрали його із дому 5 січня після того, як він повернувся із мечеті Аль-Захра, де провів п’ятничну молитву.

Окрім цього, силовики затримали іще двох членів Хізб ут-Тахрір — Мухаммада Ахмада та аз-Зейнааль-Авда — під час поширення п’ятничної прокламації. Наступного дня у провінції Ель-Гезіра з боку спецслужб були заарештовані члени Хізб ут-Тахрір — Саліх Алі аль-Фадль та Іззуддін Юсуф.

Затримання відбулись на місці їх роботи з утисканням усіх законних, юридичних та громадянських прав. Брат Салех страждає гіпертонією, чергова гіпертонічна криза вимусила тюремну владу привезти його на огляд у поліцейський шпиталь, але потім вони повернули його у в’язницю! Пізніше устаз Ібрахім Усман Абу Халіль був випущений на свободу. Нинішній уряд «Порятунку», який прийшов до влади, використовуючи ім’я Ісламу, продовжує політику попередників, ані на крок не відхиляючись від неї. Він робить усе можливе, щоб догодити невірному Заходу на чолі з США, підкоряючись колоніальним силам.

Газета «Ар-Рая»
10.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню