Пакистан здатен повернути зброю проти Америки, якщо б не зрадництво правителів

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр закордонних справ Пакистану Хаваджа Мухаммад Асіф, коментуючи звинувачення американського президента Трампа на адресу Ісламабада, заявив про те, що Америка, «говорить мовою Індії».

Про це він сказав 5 січня під час виступу у парламенті з приводу напруженості, яка склалася між двома державами, передає «AlkhaleejOnline».

Асіф визнав, що є прибічником зниження напруженості зі Сполученими Штатами за допомогою діалогу, але «терпіння, яке ми показали, не варто розглядати як результат нашої слабкості», — підкреслив міністр.

Також Асіф зазначив, що США тиснуть на Пакистан через власні невдачі в Афганістані, «тому Америка говорить мовою Індії», — сказав він.

Вашингтон неодноразово звинувачував Ісламабад у приховування терористів, що викликало напруження відносин між двома державами.

4 січня Держдепартамент США заморозив 225 мільйонів доларів, які були обіцяні Ісламабаду у межах надання військової допомоги.

Посол Пакистану в ООН Малеха Лоді заявила про те, що пакистанці «зробили свій внесок та пожертвували більше усього у боротьбі з міжнародним тероризмом і провели найбільшу операцію, яка була у якій-небудь точці світу». «Ми можемо переглянути наше співробітництво з США, якщо воно недооцінене», — підсумувала вона.

«Ар-Рая»: підкорення пакистанського режиму Америці — голові невір’я та матері усіх зол — не принесло Пакистану нічого, окрім ганьби, а його народу — окрім приниження. Незважаючи на усе приниження з боку США, пакистанська влада продовжує наполягати на «зниженні напруги відносин між що », що демонструє ступінь зради та зрадництва військового та політичного керівництва країни.

У той же час Пакистан володіє силою, достатньою для того, щоб виступити проти Америки і навіть змінити міжнародне положення, якщо влада опиниться у руках народу. А якщо положення залишиться такими самим, як нинішнє,і правителі так само продовжать підкорятись Америці, то це не принесе Пакистану нічого, окрім іще більшого приниження перед Америкою та перед індуїстською державою.

Газета «Ар-Рая»
10.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню