Америка планує перевірити шкільні підручники на предмет антисемітизму

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Американський інспектор-спостерігач Луіс Додарон повідомив про наміри вивчити палестинську навчальну програму на предмет наявності «підбурювання».

Як повідомляє портал новин «NRG» «ізраїльської» газети «Maariv», Додарон планує провести перевірку освітніх програм учбових закладів при палестинській адміністрації на Західному березі та шкіл при БАПОР (Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинських біженцям та організації робіт) у секторі Газа з метою виявити елементи «антисемітизму, підбурювання та заохочення тероризму».

Єврейське утворення прирівнює національні пісні або заклик до солідарності з родинами шахідів та ув’язнених до «підбурювання до насильства», а також спричиняє тиск на палестинську адміністрацію з метою виключити такі зі шкільної програми. У той же час вже здавана з’являється велика кількість відеороликів, у яких демонструється те, як єврейські учні навчаються вбивати та виганяти палестинців.

«Ар-Рая»: приклад злочинної Америки та колоніальних держав подібний прикладу Шайтана, який кожного разу, коли грішник коїть злочин, не заспокоюється і штовхає його на великі гріхи доти, доки не повергне його у самий низ Пекла. Так, незважаючи на те, що Палестинська адміністрація надала неймовірні послуги єврейському утворенню та Америці та безперервно секуляризує навчальні програми, вона усе ніяк не може отримати поблажливості, і ніколи його не отримає.

وَلَن تَرۡضَىٰ عَنكَ ٱلۡيَهُودُ وَلَا ٱلنَّصَٰرَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم

«Іудеї та християни не будуть задоволені тобою, док ти не станеш дотримуватись їх релігії» (2:120).

Даний випадок, як і сотні попередніх черговий раз доводить рівень небезпеки, який тягнуть за собою брудні політичні гроші — «підтримка дружніх країн-донорів» — як люблять називати їх деякі. Ці засоби витрачаються виключно для того, щоб віддалити людей від Аллаха, і, по суті, є жалюгідною платнею на користь палестинської адміністрації в обмін на викривлення розумів наших синів, підміну їх понять, збочення їх просвіти та їх вихованні у світській безбожній манері для того, щоб вони бачили в окупантах та в агресорах друзів, а у протистоячих їм шахідах та у закликаючих до звільнення Палестини та правлінню тим, що ниспослав Аллах — «терористів».

إِنَّ ٱلَّذِينَ كَفَرُواْ يُنفِقُونَ أَمۡوَٰلَهُمۡ لِيَصُدُّواْ عَن سَبِيلِ ٱللَّهِۚ

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха» (08:36).

Окрім цього, даний факт спростовує голослівну турботу Америки та Заходу у цілому про гуманітарні та загальнолюдські цінності. Вони не питають цінностей до людини, їх турбота — лише про свої інтереси, плани та про те, як утопити решту усього світу у своїй порочні культурі.

Основа програми навчання полягає у тому, щоб виховувати видатних ісламських особистостей, які візьмуть важелі правління Уммою і на полях науки та битв піднесуть її над рештою інших. Проте палестинські правителі та їх копії із мусульманських країн перетворили свої школи у розсадник західної культури і у потужності по паразитів, живучих за рахунок крихт Заходу, чия розпусна культура — взірець для подражання для них. Мусульманські правителі зробили злісних ворогів Умми наставниками та вихователями її синів. Уммі необхідно підняти голос проти цих зрадницьких режимів, нехай приберуть руки геть від наших дітей, наших кровиночок!

Вони — не товар для обміну на ринках західних низьких ідей! Умма повинна усунути ці зрадницькі режими, а на їх місці встановити Другий Халіфат за методом пророцтва — Халіфат, який подарує покоління Абу Бакрів та Умарів аль-Фаруків, які бачать приклад виключно у Посланці Аллаха Мухаммаде ﷺ; покоління ватажків, які звільнять Палестину, викоренять єврейське утворення, будуть правити Ісламом та здійснювати джихад на шляху Аллаха, покінчать з гнітом колонізаторів та поширять справедливість та милосердя.

Газета «Ар-Рая»
17.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню