«Захисники прав та свобод людини» таємно депортують нелегальних мігрантів у ланцюгах

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Американська влада таємно депортує десятки іммігрантів літаками «WorldAtlanticAirlines» із міжнародного аеропорту Гері у Чикаго. Це відбувається кожну п’ятницю на протязі ось вже більше 10 років. Про це стало відомо агентству «Анадолу», якому також вдалось зробити декілька фотознімків.

Згідно повідомленню, у деяких депортованих руки і ноги закуті ланцюгами, серед них є також і жінки. Погрузка людей, заарештованих у Чикаго, Мілуокі та Індіані, відбувається таємно, пасажирський літак стоїть вдалині від будівлі аеропорту на стоянках для приватної авіації. Аеропорт Гері відомий тим, що вкрай рідко трапляються факти депортації мігрантів, звертає увагу «Анадолу».

У момент депортації вживаються підсилені заходи безпеки, а співробітники намагаються приховати від сторонніх поглядів погрузку людей. Також поруч спостерігається скупчення протестуючих проти таких заходів у відношенні мігрантів. Вони тримають транспаранти: «Не буде миру без справедливості» і «Якщо б не мігранти, Трамп був би без дружини», — говориться у повідомленні.

Газета «Ар-Рая»
31.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню