Жіночий відділ провів заходи, присвячені річниці знищення Халіфату

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/Судан

У межах всесвітніх заходів, організованих Хізб ут-Тахрір з приводу річниці знищення Халіфату (28 Раджаба) з метою відродити Ісламську Умму та скерувати її старанність до встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, жіночий відділ Хізба у Судані провів різноманітні заходи протягом місяця Раджаб. Метою заході було нагадати про 97-у річницю трагічного руйнування Халіфату. Сестри провели відкриті уроки та відвідування на дому, щоб підвищити обізнаність мусульманок про значущість та наслідки цієї великої втрати для Ісламської Умми у цілому, і Судану — зокрема. Заходи проводились у декількох районах столиці — Омдурман, аль-Калала та аль-Хадж Юсуф, і зачіпали декілька тем, таких як: «Принижене існування у затишку західної світськості, або велич у затишку Праведного Халіфату?», «Втілення Ісламу у громадському житті — ця шлях до порятунку» і «Ми повернемо колишню велич за допомогою Халіфату за методом пророцтва».

Велика кількість жінок — матерів левенят, які знають, що несуть відповідальність за виховання майбутніх лідерів Ісламської Умми, були присутні на дитячому фестивалі «Левенята нагадують Уммі про обов’язковість відновлення Халіфату за методом пророцтва». Окрім того, сестри взяли участь у заході у Гедарефі та дискусіях по проблемам жінок через відсутність Халіфату, а також у дискусіях по відновленню величі Ісламу та щастя мусульманських та немусульманських жінок шляхом відновлення Ісламської Держави.

Жіночий відділ Хізб ут-Тахрір також взяв участь в Інтернет - кампанії «Халіфат — це відродження релігії, велич та зміцнення», запущеної членами Хізба у соціальних мережах через свої сторінки та сторінку жіночого відділу під назвою  «Халіфат — це питання життя та смерті».

Відділ підготував банери та відеоролики, щоб донести слово істини до жінок всередині і за межами Судану, просячи Аллаха прийняти їх старанність та дарувати перемогу у ці благословенні дні.


Газета «Ар-Рая»
25.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню