Хізб ут-Тахрір у Кенії нагадує мусульманам про річницю трагічного руйнування Халіфату

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У п’ятницю 26 Раджаба (13.04.2018) Хізб ут-Тахрір у Кенії нагадав Ісламській Уммі про 97-му річницю знищення Халіфату, втративши який  ісламський світ став сиротою, не маючим того, хто ю керував його справами.

У головних містах країни — Найробі, Момбасе, а також Лойянгалані та Кіліфі — річницю зустріли заходами після п’ятничних молитов під гаслом : «Врятуйте Джаннат... Звільніть Гуту... Встановіть Халіфат!».

Хізб нагадав мусульманам, що ворожість Росії по відношенню до щирих закликаючих до Халіфату не нова, оскільки вона вже співпрацювала з Британією у знищенні Халіфату у 1924 році. Також він нагадав, що фактично відсутність Халіфату є джерелом усіх принижень та лих, які спіткали Умму по усьому світу, тому що вонавтратила свій щит, про що Пророк ﷺ сказав у хадісі:

إِنَّمَا الإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ من وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються» (Муслім).

Ці заходи стали частиною у глобальній кампанії, запущеної Центральним інформаційним офісом Хізб ут-Тахрір у місяць Раджаб 1439 р.х. Кампанія скерована на те,щоб нагадати мусульманам про необхідність підсилити старання для виконання однієї із своїх великих задач — встановлення Халіфату.

Газета «Ар-Рая»
25.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню