Члени Хізб ут-Тахрір у Баттирі нагадали про 97-у річницю руйнування Халіфату

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У межах всесвітньої кампанії з приводу річниці руйнування Халіфату члени  Хізба у Баттирі (Байт-Лахм, Палестина) у п’ятницю 13.04.2018 після намазу Магріб на площі Аль Хаммад провели симпозіум на тему: «Халіфат відновить велич Умми та статус аль-Кудса».

Захід відвідала велика кількість жителів села, особливо активною була молодь.

Симпозіум включав інтерактивну лекцію, у якій зачепив положення Ісламської Умми і того, як мусульмани перейшли від слабкості до сили і від приниження до величі після встановлення держави, яка втілювала Іслам та відкривала країни. Він також зачепив відкриття Халіфатом аль-Кудса, звільнення від хрестоносців, об’яснивши, що це вимагало упорядкованих дій від Салахуддіна, який об’єднав розділені мусульманські країни у затишку Аббасидського Халіфату і працював над тим, щоб притягти вчених та підвищити інтелектуальний рівень Умми. На завершення лектор пояснив, що повторне звільнення аль-Кудса можливо лише за допомогою об’єднання Ісламської Умми у Праведному Халіфаті за методом пророцтва по методу.

Симпозіум завершився звернення молодої людини до своїх однолітків та батькам, роз’яснивши  роль молоді у наданні допомоги Ісламу та створенні держави. Він застеріг від спроб західних організацій та ПНА знищити акиду Ісламу у молоді та позбавити її моральності через порочну позакласну діяльність. Потім усі присутні підняли руки, звертаючись з мольбою до Аллаху, щоб він надав допомогу цій Уммі та зміцнив релігію.


Газета «Ар-Рая»
25.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню