Студентська спільнота «Аль-Вай» у Політехнічному університеті пробуджує студентів у пам’ять про знищення Халіфату

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Студентська спільнота «Аль-Вай» організувала демонстрацію перед будівлею Політехнічного університету у вівторок 17.04.2018, піднявши банери з такими написами:

«Халіфат відновить велич Умми та статус аль-Кудса», «Халіфат за методом пророцтва — це спадщина Посланця Аллаха ﷺ, за допомогою якого ми встановимо релігію», «Аль-Акса волає до Умми та її армій, щоб встановити Халіфат та звільнити благословенні землі» і хадіс Посланця Аллаха ﷺ «Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються». У ході заходу роздавали буклети, видані Хізбом в Палестині під назвою «Халіфат відновить велич Умми та  статус аль-Кудса».

Також в університетській мечеті був проведений урок на тему річниці руйнування Халіфат. У ході заходів було сказано про те, що втратили мусульмани з руйнуванням Халіфату, і що Халіфат є не лише обов’язком, але і вінцем усіх обов’язків, привівши докази із Корану, Сунни та іджма та ознайомлюючи зі словами вчених з цього питання. Окрім того, було підкреслено, що Халіфат є рішенням усіх проблем мусульман — він звільнить благословенні землі та потурбується про честь мусульман, а також він скоро повернеться, як це обіцяно Аллахом та його Посланцем ﷺ.


Газета «Ар-Рая»
25.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню