Єгипетський режим просить єврейське утворення надати допомогу у кризі вод Нілу

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У четвер 26.04.2018 на сайті «Al-ArabyAl-Jadeed» була опублікована новина:

«Нинішній період є свідченням відкритих ліній зв’язку між Єгиптом та єврейським утворенням на тлі досягнення відносин між нинішнім єгипетським режимом та Тель-Авівом самого високого рівня за останні десятиріччя.

Єгипетські дипломатичні джерела розкрили, що Каїр закликав Тель-Авів надати допомогу у кризі нільської води на тлі упертості Ефіопії та її настирливості у завершенні будівництва ГЕС «Хідасе», у той час як Єгипет запевняє, що її будівництво з нинішніми специфікаціями негативно скажеться на єгипетській частці води.

Джерела, які контактували з «Al-ArabyAl-Jadeed», сказали, що раніше Тель-Авів почав вимагати від Каїру втрутитись та виступити посередником з рухом «ХАМАС» та угрупуваннями, які протистоять у секторі Газа, щоб зупинити палестинські «марші повернення», а також запропонував змінені погляди на «угоду сторіччя» американського президента Дональда Трампа. Тепер Каїр використав усе це та почав вимагати від єврейського утворення виступити посередником та втрутитись у кризу з Ефіопією та деякими басейна Нілу, враховуючи його вплив у цих країнах».

«Ар-Рая»: це крайня межа приниження та зрадництва. Єгипетський режим, який замахнувся на права народу та знехтував багатством та водою країни, тепер займається жебрацтвом! Він просить допомоги у злочинного єврейського утворення, щоб повернути свої права! Так чому ас-Сісі не мобілізує свої літаки та сили, як він зробив у Лівії або на Синаї проти власного народу?! Або він не приймає рішення з власної волі та використовує сили лише для служіння своїй хазяйці Америці у реалізації її проектів?! Хіба варто вдаватися до єврейського утворення, яке окупувало мусульманську країну, грабує її воду і багатство та паплюжить її святині? І іще одне питання палестинських угрупувань, які чинять опір : чи скаже розумна людина після цього, що єгипетський режим може зіграти справедливу роль у палестинській проблемі? Адже він бачить у цій проблемі лише предмет торгу або питання, через яке може шукати прихильності  Америки для виконання її планів та угод.

Очевидно, що єгипетський режим бере участь у змові проти Палестини та її проблеми, Єгипту та його народу, та усіх мусульман. Прийшов час армії Єгипту скинути цей зрадницький режим та помститися тим, хто відняв мусульманську країну, розграбував багатства та спаплюжив її святині.

Газета «Ар-Рая»Газета «Ар-Рая»
02.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню