Участь Америки у вченнях «Стрімкий лев» становить собою загрозу безпеці Йорданії

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

В Йорданії у четвер 28.04.2018 завершився восьмий щорічний цикл йордансько-американських спільних військових навчань під назвою «Стрімкий лев».

Ці вчення, які організовуються щорічно в Йорданії з 2011 року, почались 14квітня,і у них взяло участь більше 7 тисяч солдатів, у тому числі — чотири тисячі із різноманітних підрозділів армії Америки. Коментуючи це, інформаційний офіс  Хізб ут-Тахрір в Йорданії повідомив у своєму прес-релізі: «Режим Йорданії продовжує бачити в Америці друга та союзника та взаємодіє з нею на цій основі.

Усе це робить Умму непричетною до режиму так само, як і народ Йорданії, який вважає Америку ворожою, зарозумілою колоніальною державою, яка вбиває мусульман по усьому світу. Режим не звертає уваги на напрям Умми. Він — вірний друг Америки, який вважає союз з нею високою стратегією. Він підкоряє країну американським та західним правилам у війні проти Ісламу. Він — той, хто віддає безпеку Йорданії колоніальним силам, жадібним та таким, що суперничають за багатства країни та її проекти відродження». Далі у прес-релізі пишеться:

«Не треба докладати зусиль , щоб зрозуміти жадібність невірного колоніального Заходу на чолі з Америкою і щоб побачити його боротьбу з Ісламом та мусульманами у різноманітних частинах світу. США вимусили світові держави зберегти проамериканський тиранічний режим у Сирії. Цього вони добились за допомогою лояльних мусульманських правителів, щоб ограбити величезні багатства Умми та спробувати поховати її  великий проект — встановлення Праведного Халіфату з методом пророцтва».

Наприкінці прес-релізу було опубліковано звернення до мусульманам:

«Служби безпеки Йорданії проводять репресивні кампанії, а правителі практикують політику у відношенні носіїв заклику із Хізб ут-Тахрір в Йорданії та в усіх мусульманських країнах. Усе це відбувається лише тому, що Хізб робить те, що наказує Шаріат для відновлення ісламського образу життя та розкриття змов правителів-зрадників з ворогами, складених для того, щоб позбавити вас акиди, релігії, багатства, а також вашого життя та життя ваших синів та братів мусульман».


Газета «Ар-Рая»
02.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню