Трибічна зустріч у Каїрі — підкорення ворогу та добровільна здача територій

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

31 травня 2018 року у Каїрі пройшла консультаційна зустріч міністрів закордонних справ Єгипту, Йорданії та секретаря виконавчого комітету ОЗП Саіба Ерекана, на якій обговорювались нещодавні події на палестинській арені. Також у зустрічі взяли участь керівники спецслужб трьох країн.

На даній зустрічі обговорювалась палестинська проблема. Учасники підкреслили право палестинського народу на свободу та безпеку. Також оговорювалась необхідність створення палестинської держави згідно з міжнародним рішенням зі столицею у Східному Єрусалимі (у кордонах 1967 року).

Учасники зустрічі підтвердили необхідність зустрічі поважати історію Єрусалиму та прийняти до уваги його окупацію, а також прийняти остаточно рішення у врегулюванні палестинської проблеми згідно з критеріями міжнародного мирного процесу.

Продажні Заходу міністри та ОЗП діють згідно з міжнародними резолюціями, які узаконили сіоністське утворення і надали йому права на більшу частину Палестини. Ці резолюції стали основою у наших країнах, згідно якої керуються при вирішенні палестинської проблеми.

Правителі-агенти несправедливо розділили територію Палестини між своїм народом та окупантом: вони надали Єрусалим та більшу частину Палестини на золотому блюдці сіоністському утворенню. У своїх заявах у Каїрі вони згадали Східний Єрусалим, а це — поступки та виправдання перед їх західними господами; вони намагаються створити добре уявлення про свої заяви перед народом, помилково вважаючи, що це і є захист Єрусалиму. Таким чином, вони концентрують увагу на Східному Єрусалимі, побоюючись перейти американський рубіж, яким задоволені продажні режими.

Заручник колоніалізму встановлює закони та приймає рішення, при цьому переслідуючи інтереси колонізаторів та забезпечуючи їх впливом у наших країнах. Міжнародні резолюції стали ідолом для режимів, ці резолюції зміцнюють західний вплив у наших країнах, щоб західні держави могли грабувати багатства Умми, зміцнювати сіоністське утворення та вести проти нас війну у спробі запобігти відродженню Умми та поверненню її до величі за допомогою встановлення Праведного Халіфату, правління у якому буде здійснюватись за методом пророцтва.

Халіфат не визнає міжнародні закони та резолюції, він зруйнує бази колонізаторів, взаємодіючи з проблемами Умми та світу у цілому. Світ став випробувальним полігоном для колоніальних проектів, які поневолюють народи та розв’язують війни, внаслідок чого людство почало тонути у пітьмі невігластва. Світ покрився темрявою через міжнародні резолюції та уявної міжнародної законності.. Під приводом таких резолюцій було створено сіоністське утворення, були вбиті наші брати у Боснії та була розділена їх країна. Був окупований Афганістан та осаджений Ірак, де були вбиті тисячі жінок, дітей та старих. Таким чином, учасники каїрської зустрічі під приводом боротьби з «тероризмом» схвалили вбивство та виселення мільйонів мусульман у Шамі та в інших мусульманських країнах.

Світові держави бачать терористів лише у мусульманах, вони створюють міжнародні коаліції для вбивства та бомбардувань мусульман по усьому світу. У той же час вони не бачать ніякого тероризму у вбивстві мусульман та руйнування їх міст. Вони не бачать геноциду мусульман у М’янмі, вони не бачать вбивства хімічною зброєю, не чують про ув’язнених у тюрмах єгипетського режиму та про вбивства на Синаї. Міжнародні резолюції не у змозі зупинити злочин проти мусульман у Росії, Китаї або в африканських країнах, вони нічого не здійснюють, у той час як «Ізраїль» бомбардує та вбиває дітей. Ці резолюції не дали нічого,окрім розрухи та страждань.

У вирішенні людських проблем Іслам зобов’язав звертатись за рішенням лише до Аллаху і зробив ісламську акиду твердою основою для цих рішень. Але маріонеткові режими правлять згідно з законами Заходу; вони зібрались у Каїрі, щоб показати свою відданість цим законам. Продажні правителі діють у рамках того, що їм накреслили їх західні хазяї. Вони лише накликають страждання на Умму.

Брехлива та помилкова основа не представляє Умму, проте реальне джерело рішення проблем живе у серцях та розумах Ісламської Умми, і це — ісламська акида. Закони Шаріату, які витікають із ісламської акиди, зробили Палестину власністю мусульман, а єдиним методом звільнення священної землі зробили безпосередні військові дії,що здійснювалося на протязі історії завойовниками та визволителями.

Ісламська Умма буде звільнена лише тоді, коли будуть вигнані раби колонізаторів та їх рішення. Звільнення та скерування до перемоги неодмінно розпочнуться після звільнення від тих, хто скував армії мусульман та зробив міжнародні резолюції об’єктом поклоніння!

Мусульманським арміям необхідно скинути правителів-агентів, викоренити їх вплив та встановити Праведний Халіфат, який звільнить благословенну землю та понесе Іслам як милість та світ усьому людству.

Газета «Ар-Рая»
Мусаб Абу Аркуб
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині
06.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню