Революція — це прагнення до змінень, а не до шматочків території

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Таким є порядок Аллаха, що зміцненню передують великі лиха. Народ Ісраіла сказав Мусі (а.с.):

قَالُواْ أُوذِينَا مِن قَبْلِ أَن تَأْتِينَا وَمِن بَعْدِ مَا جِئْتَنَا قَالَ عَسَى رَبُّكُمْ أَن يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَيَسْتَخْلِفَكُمْ فِي الأَرْضِ فَيَنظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ

«Вони сказали: «Нам завдавали нам страждань до того, як ти явився до нас, і завдають їх після твого приходу до нас.». Він сказав: «Можливо, ваш Господь погубить вашого ворога і зробить вас їх наступниками на землі, а потім подивиться, як ви будете вчиняти» (7:129).

Звідси ми усвідомлюємо, що революція іще не завершена, а знаходиться у процесі упорядкування рядів та позбавлення від усіляких комах, які збільшили занепокоєння людей. Те, що ми сьогодні переживаємо — це перейми перед родами з супроводжувальними болями та надіями. Що ж говорити, якщо очікується народження велетня у розмірі Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який буде керувати широкими територіями по усьому світу, як передвіщав Посланець Аллаха ﷺ?!

Нашого господина Юсуфа (а.с.) кинули у колодязь, продали за жалюгідну ціну та кинули у в’язницю за декілька років до того, як Аллах надав йому підтримку. Також у нашому господину Мухаммаді ﷺ — чудовий приклад для нас. Власний народ порахував його брехуном, проголосив бойкот та племені Абу Таліба так, що їм довелось їсти листя дерев. Над Мухаммадом ﷺ знущались та били так, що із його ступенів витікала кров. Усе це відбувалось перед тим, як Аллах надав йому підтримку із сонцесяйної Медини.

Всевишній Аллах говорить:

حَتَّى إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ وَظَنُّواْ أَنَّهُمْ قَدْ كُذِبُواْ جَاءهُمْ نَصْرُنَا فَنُجِّيَ مَن نَّشَاء وَلاَ يُرَدُّ بَأْسُنَا عَنِ الْقَوْمِ الْمُجْرِمِينَ

«Коли ж посланці приходили у відчай та вважали, що їх відкинули, до них приходила Наша допомога, і рятувались ті, кого Ми хотіли врятувати. Наше покарання неможна відвернути від грішних людей!» (12:110).

Ця революція викрила усіх тих, хто змовився проти неї і залишив її без допомоги, із числа держав, партій, лідерів та особистостей, які знущались та глузували над народом. Також ця революція виявила путівника, який не бреше своїм послідовникам, незважаючи на ненависть ненависників. Ось перед вами Хізб ут-Тахрір, який надає вам рятівний круг — проект, який об’єднає щирих для скинення режиму з усіма його стовпами та символами та встановлення панування Ісламу у Праведному Халіфаті за методом пророцтва, у якому — ваша велич у цьому житті та порятунок у наступному.

وَفِي ذَلِكَ فَلْيَتَنَافَسِ الْمُتَنَافِسُونَ

«Нехай же заради цього змагаються віруючі!» (83:26).


Огляд новин «Ар-Рая»
06.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню