Хізб наразився на хакерську атаку, за якою стоїть Захід

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/Палестина

Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у благословенній Палестині Бахір Саліх заявив, що в останній час ведеться підсилена атака на сайт партії та сторінки у соціальних мережах. Сайти Хізба наразились та сотні тисяч організованих хакерських атак. Також підсилились атаки на сторінки Хізба у соцмережах. Була закрита більша частина наших сторінок у «Facebook». Перед цим були закриті наші сторінки у «SoundCloud», а до того були закриті десятки наших каналів на «YouTube», на яких були завантажені десятки тисяч відеороликів.

Кожного разу, як ми відкриваємо новий канал, через декілька днів він блокується. «Це — організований напад на Хізб та його ідеї, у яких Захід бачить загрозу своїй неспроможній капіталістичній культурі на тлі появи сильної ісламської альтернативи, представленій у Праведному Халіфаті за методом пророцтва, над створенням якого працює Хізб», — сказав Саліх під час виступу на заході, організованому Хізбом у Рамаллі за участю великої групи культурних діячів, впливових осіб та мислителів.

У своєму обговоренні з аудиторією Саліх вказав на необхідність усвідомлення інформаційної війни, що проводиться Заходом за допомогою своїх інструментів — правителів мусульманських країн та медіаплатформ. Ця війна скерована на приховання шаріатського рішення та ісламських поглядів на проблеми, особливо — на палестинську проблему.

Саліх підкреслив, що ЗМІ та Захід прагнуть до приховання корінного рішення для благословенної Палестини на основі необхідності мобілізації армій мусульман для її звільнення. Вони наполягають на збереженні концепцій, які тупцюють на місці між колоніальними проектами у різноманітних забарвленнях.

Бахір Саліх закликав аудиторію зіграти свою роль у підвищенні обізнаності Умми та народу благословенної Палестини на шляху до порятунку від злих колоніальних проектів по палестинській проблемі та іншим питанням мусульман.


Огляд новин «Ар-Рая»
13.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню