Більше тисячі єврейських поселенців штурмували мечеть аль-Акса.

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

До якого часу армії мусульман будуть чекати?!

Як пише сайт «Arabi21» от 22.07.2018, «більше тисячі єврейських поселенців під захистом окупаційної поліції у неділю вранці увірвались у мечеть аль-Акса і почали здійснювати талмудські ритуали, незважаючи на те, що мусульмани, які робили там намаз, намагались їх зупинити.

Штурм стався у відповідь на заклики екстремістських єврейських організацій зустріти так званий день трауру «Дев’яте ава», у той час як національні та ісламські сили в аль-Кудсі закликали мусульман «до всезагальної мобілізації та зміцненню мечеті аль-Акса після штурму з боку сотень єврейських поселенців».

У свою чергу , управляючий мечеттю аль-Акса шейх Умар аль-Кісвані заявив, що сталася «жахлива атака на мечеть аль-Акса єврейськими екстремістами», вказуючи на те, що «число нападників під захистом єврейської поліції досягало 1023 поселенця».

Навалі передувала кампанія арештів активістів, які захищали мечеть аль-Акса від вторгнення поселенців у Старому місті окупованого аль-Кудсу».

«Ар-Рая»: до яких пір єврейські солдати продовжать нападати на мечеть аль-Акса, зграя поселенців — вдиратися у неї, а армії мусульман — відвертатись?! Як довго єдиним захистом аль-Акси будуть неозброєні палестинці, які зустрічають євреїв голими руками та укріпленнями у мечеті, де вони наражаються на жорстоке побиття , переслідування та арешти?! Хіба Умма чисельністю майже у два мільярди не може захистити священну мечеть?! Де її численні війська і де її літаки?! Хіба у наших арміях немає богобоязливого , благочестивого полководця, який дасть відповідь на волання окупованої аль-Акси , наслідуючи Салахуддіна і ставши одним із тих, хто набув успіху в обох світах?!


Огляд новин «Ар-Рая»
25.07.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню