«Ізраїльський» офіцер розгулював у дворах Аль-Акси з пляшкою спиртного

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Відеофрагмент, що з’явився у соцмережах, у якому офіцер єврейського утворення з пляшкою спиртного у руках ходить у дворі мечеті Аль-Акса, викликав обурення палестинців, що молилися, які намагались його зупинити.

Як повідомляє «EremNews», інцидент стався 9 вересня одночасно з тим, коли група сіоністів на чолі з міністром сільського господарства окупантів Уре Аріелем вдерлися у двір благословенної мечеті и Аль-Акса.

«Ар-Рая»: солдати єврейського утворення та стадо єврейських поселенців почали ви кручуватись у тому, як замахнутись на благословенну мечеть Аль-Акса. Від невпинних розкопок під мечеттю, майже щоденних вторгнень у її двір, перекриття входів перед тими, хто молиться, утискання та арештів присутніх у мечеті чоловіків та жінок до розгулювання зі спиртним у її дворах — усе це робиться для провокацій мусульман і дуже схоже на те, що робили хрестоносці під час окупації Аль-Акси.

Проте мусульмани тоді не змирились з таким положенням, згуртувались під командуванням Салахуддіна аль-Аюбі та очистили мечеть Аль-Акса від бруду хрестоносців. А чи залишились тепер у мусульманських арміях гідні та щирі командири, кого обурять дії євреїв, розбурхавши кров у їх жилах, і вони негайно скеруються до порятунку Аль-Акси від бруду сіоністів?!

 


Огляд новин газети «Ар-Рая»
19.09.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню